in

Român de 20 de ani, și-a înscenat sinuciderea pentru a scăpa de iubita italiană

Un român de 20 de ani, stabilit de mai mult timp în Italia, a recurs la un gest incredibil, acela de a-şi înscena propria sinucidere, pentru a scăpa de iubita italiană cu opt ani mai în vârstă decât el. Italianca ar fi fost înştiinţată prin sms că iubitul ei român s-a sinucis.

Românul şi italianca aveau o relaţie de mai mult timp, însă bărbatul a decis să pună capăt relaţiei, lucru neacceptat, iniţial, de iubita italiancă.

Conform Perugia Today, citată de observatornews.ro, în cele din urmă, pentru a scăpa de iubita italiancă, românul a recurs la un gest incredibil, respectiv şi-a înscenat sinuciderea.

Românul a început să-i trimită mesaje dubioase femeii, de pe propriu său telefon mobil. Extrem de surprinsă de mesajele primite, italianca a alertat din start forţele de ordine.

Mafia badantelor, femei din Moldova exploatate în Basilicata, șefa răutăților era Valentina Duca

Printre altele, românul i-ar fi scris că, de fapt, este o altă persoană care a găsit telefonul din întâmplare, pe marginea unui râu, în apropierea unui mesaj de adio.

Mesajul de adio ar fi cuprins solicitarea ca cine găseşte telefonul mobil să ia legătura cu tânăra italiancă şi să-i spună că iubitul ei nu mai este în viaţă. A fost momentul în care tânăra a intrat în dubii.

A solicitat mai multe detalii, moment în care persoana necunoscută i-ar fi repetat primul mesaj la care ar fi adăugat că tânărul român nu mai este de găsit şi că persoana necunoscută a decis să păstreze telefonul mobil, găsit din „noroc”.

În cele din urmă, autorităţile italiene au făcut lumină în acest caz şi l-au găsit pe român viu şi nevătămat. Acesta se afla oricum în atenţia forţelor de ordine, având antecedente penale pentru infracţiuni comise împotriva persoanei şi a proprietăţii.

Românul a recunoscut că şi-a înscenat sinuciderea pentru a scăpa de relaţia avută cu italianca de 28 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 3.1]
traian basescu securitatea

Traian Băsescu ar putea rămâne fără PRIVILEGII. Ce se întâmplă cu foștii șefi de stat care au fost colaboratori ai Securităţii

varianta Mu rezistenta la vaccin si anticorpi

Varianta Mu este „foarte rezistentă la vaccin și la anticorpii celor vindecați” – studiu