in

Roma, a violat o fată deși era leșinată, român arestat după un viol în grup la discoteca „Factory club”

Este primul arestat în acest caz de viol în grup la o discotecă din Roma, „Factory club” din apropierea stadionului Olimpic. Victima violului, o fată etiopiană de 21 de ani, agresată sexual în noaptea dintre 18 și 19 mai.

După o anchetă complexă a poliției, a fost arestat un român de 25 de ani, Gabriel Pap Razvan, care lucrase în trecut la acel club ca om de ordine.

Sâmbătă, 20 iulie, mandatul de arestare a lui Gabriel Pap a fost validat. Tânărul va rămâne închis la Regina Coeli. Din datele anchetei, pubicate de Il Messaggero, Gabriel Pap a fost ultimul dintre cei trei care au violat-o pe tânăra de 21 de ani. Scena descrisă de procurori este de groază: Gabriel a violat-o când ea deja leșinase, într-o centrală termică.

Apoi, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, cu ceilalți doi violatori s-a întors să danseze în discotecă.

Judecătorul de instrucție, Vilma Passamonti, nu a avut nicio îndoială când a validat mandatul de arestare: Gabriel Pap Razvan, reținut joi 18 iulie la Fidene, rămâne în închisoarea Regina Coeli.

„Nu am fost eu, nu-i cunosc pe acei oameni, nu am violat pe nimeni”, a susținut arestatul. Dar rezultatul testului ADN-ului îl incriminează. Românul era deja înregistrat pentru unele furturi, iar urmele de saliva găsite pe lenjeria fetei se potrivesc cu codul lui genetic. Acum ofițerii de poliție sunt pe urmele celorlalți doi violatori.

În acea seară, victima sosise la discotecă cu niște prieteni, și în timp ce se distra pe ringul de dans, a fost abordată de primul ei călău. Fata a mers cu bărbatul în camera unde se află centrala termică a imobilului. Din urmă i-au urmărit Gabriel Pap, acum arestat, și un alt bărbat și au văzut ce se întâmplă: primul bărbat a violat-o pe fată.

În acel moment, în loc să o ajute pe victimă, în ciuda strigătelor disperate, ei au decis să participe la viol. Pe rând, au abuzat de ea, tânără femeia strigă, dar nimeni nu o aude din cauza muzicii. După viol au abandonat-o, în stare de șoc și rănită. Fata reușește să găsească forțe pentru a da alarma. A dat indicii importante anchetatorilor, care au ajuns la primul suspect.

Licența discotecii a fost revocată de Chestură.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Salerno, biciclist român ucis de o mașină condusă de o șoferiță beată, de naționalitate rusă

Radu Samoilă, cel mai bun dansator din Italia, a devenit campion la clasa A: ”Am mare noroc că familia mă susţine”