in

Coșmarul unei românce din Civitanova: stropită cu acid, violată și mutilată la un sân. Agresorul a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Un bărbat de origine macedoneană, în anul 2018, şi-a stropit iubita româncă cu acid iar acum cercetat şi pentru alte agresiuni comise asupra femeii. Pentru că a atentat la viaţa tinerei, bărbatul a fost deja condamnat la 8 ani de închisoare.

În luna noiembrie a anului 2018, Sheval Ramadani, în vârstă de 33 de ani, şi-a stropit iubita de origine română cu acid pe faţă. Mai apoi, acesta a urmărit-o şi în interiorul unui restaurant din Civitanova a înjunghiat-o.

Tânăra a fost salvată de intervenţia patronului ei. La acea vreme, macedoneanul a pus totul pe seama geloziei pentru a-şi explica violenţa. Potrivit publicaţiei Cronachemaceratesi.it, citată de adevarul.ro, macedoneanul a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Acum, bărbatul este cercetat pentru alte acte de violenţă asupra femeii, agresiuni comise înainte de noiembrie 2018.

Hărţuire, viol şi vătămare corporală sunt noile acuzaţii pentru care este cercetat acum bărbatul. Potrivit dosarului de cercetare, fapta cea mai gravă a fost înregistrată în anul 2017, când macedoneanul a tăiat-o pe Alina Emilia Pavel la un sân, folosindu-se de un cuţit de bucătărie. La acea vreme, bărbatul a ameninţat-o să nu spună nimănui cele întâmplate.

La scurt timp de la decizia româncei de a încheia relaţia cu el, macedoneanul a ameninţat-o cu moartea, i-a spart telefonul şi i-a trimis mesaje de hărţuire. Planul diabolic al bărbatului care nu a acceptat despărţirea nu s-a oprit însă aici.

În martie 2018, încercând să îşi ducă ameninţările cu moarte la bun sfârşit, a îndreptat un pistol înspre româncă, spunând că o va ucide. Mai mult, potrivit celor care îl cercetează pe macedonean într-un nou dosar de violenţă, bărbatul de 33 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu românca fără consimţământul acesteia.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ