in

Padova, copil român de 9 ani, lovit cu pumnul în față, bătaie între părinți și trei africani

O femeie de 32 de ani, originară din Coasta de Fildeș, l-a lovit pe un copil român, în vârstă de 9 ani, cu pumnul în față, dând naștere la un adevărat scandal. Cu sprijinul a doi ghanezi, femeia i-a atacat și pe părinții copilului care au intervenit în apărarea sa, trimițându-i pe toți trei la spitalul de urgență.

Episodul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, săptămâna trecută, în jurul orei 18:00, în complexul de locuințe situat în Via Roma, din localitatea Carmignano di Brenta (Padova).

Femeia s-ar fi enervat pe copil pentru că făcea mult zgomot cu un pistol de jucărie, împreună cu alți copii. Nu a stat mult pe gânduri și l-a agresat pe copil, dându-i un pumn în față. Țipetele copilului au atras atenția părinților, care au venit să ceară socoteală femeii.

Conflictul nu s-a oprit, ci, din contră s-a intensificat. Când i-a văzut pe părinții copilului că se apropie, ivoriana a cerut și ea ajutorul a doi bărbați de 37, respectiv 51 de ani, originari din Ghana. Între cei 5 adulți s-a pornit un adevărat scandal care s-a soldat cu pumni, palme și îmbrânceli. Și cu această ocazie, copilul a fost lovit din nou și trântit de un zid.

Nu se știe cum s-ar fi terminat conflictul dacă nu ar fi venit foarte rapid la fața locului un echipaj de carabinieri, care a oprit altercația.

La  fața locului a sosit și o ambulanță, chemată pe numărul de urgențe 118, care a transportat copilul la secția de urgența a spitalului din localitate. Pentru el o prognoză de 15 zile, din cauza traumelor faciale, în timp ce părinții au raportat leziuni considerate de personalul medical a fi vindecabile în 8 zile.

Cei trei agresori au fost supuși dispoziției de arest la domiciliu, urmând a fi judecați.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ