in

Bergamo, rețea de prostituție destructurată, una dintre victime nu a mai suportat coșmarul și le-a povestit totul polițiștilor

O grupare de români specializată în trafic de persoane și proxenetism a fost destructurată de carabinierii din Bergamo, Italia. Bărbații ademeneau tinere din România cu promisiuni, însă, odată ajunse în Peninsulă, femeile erau obligate să se prostitueze. Una dintre victime nu a mai suportat coșmarul și le-a povestit totul polițiștilor români, care i-au alertat apoi pe carabinieri.

Potrivit observator.it, care citează presa italiană, proxeneții români le promiteau victimelor un loc de muncă bine plătit și o viață confortabilă în provincia Bergamo, din nordul Italiei. Visele, însă, se transformau rapid într-un coșmar. Ajunse în mâinile proxeneților, femeile erau forțate să își vândă trupurile pe drumurile din sudul orașului.

Una dintre victime a fost cea care a reușit să le povestească polițiștilor români tratamentele inumane la care a fost supusă. Agenții i-au alertat imediat pe carabinierii din Bergamo care, coordonați de procuratura din Brescia, i-au descoperit pe cei opt români și i-au încătușat, în urma unei operațiuni fulger.

Investigația nu s-a sfârșit. Acum, anchetatorii italieni vor să confiște toți banii pe care cei opt români i-au acumulat folosindu-se de tinerele victime. Următorul pas, scrie sursa citată, este de a confisca toate bunurile provenite din activitatea de proxenetism.

Cinste lui! Român erou la Roma: și-a riscat viața blocând un hoț periculos – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Eu, sclav român pe câmpurile din Marsala. Ne spuneau: „Dacă vorbiți, vă împușcăm în cap”»

Cozile de la secțiile de votare din străinătate, concluzia MAE: A FOST TURISM ELECTORAL