in

Român din Italia, suspectat de legături cu organizaţii teroriste. În mașină avea o carte despre Osama Bin Laden

Un cetăţean român şi doi marocani suspectaţi de legături cu organizaţii teroriste islamiste sunt cercetaţi în nordul Italiei pentru trafic de droguri şi posibile legături cu grupuri teroriste islamiste, informează presa italiană.

Cei trei indivizi se deplasau cu un vehicul prin orăşelul italian Montecatini Terme, situat în apropiere de Florenţa. Şoferul a refuzat să oprească la un control de rutină al poliţiei. Maşina a fost abandonată după câteva sute de metri, iar cei trei indivizi au fugit pe jos. Autorităţile italiene au reuşit să îi reţină după câteva ore. Suspecţii sunt doi marocani şi un român cu vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani, rezidenţi în Italia, informează publicaţia Firenze Post, citată de Mediafax.

În vehiculul abandonat au fost găsite droguri, telefoane mobile, o carte despre Osama Ben Laden, fostul lider al reţelei teroriste Al-Qaida, şi un exemplar al Coranului.

Investigaţia a fost preluată de Divizia Investigaţii Generale şi Operaţiuni Speciale (DIGOS).

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în libertate pentru opunere de rezistenţă în faţa agenţilor autorităţilor, trafic de droguri şi posibile legături cu organizaţii teroriste internaţionale. Autorităţile italiene încearcă să afle dacă suspecţii au contacte cu militanţi islamişti.

Un român cu rădăcinile în Italia, cel mai influent om din lume. ”Al Qaida tremură când îi aude numele”

Colaborare DIICOT – Antimafia Italia: împotriva “criminalităţii organizate transfrontaliere şi terorismului”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie în Caserta, proiectat afară din mașină, moare pe loc. Nu purta centura de siguranță

Constantin C. Manoliu, Partidul Diaspora Română: «Românii din străinătate trebuie să fie înainte de toate un factor de unitate şi nu de dezbinare»