in

Român erou la Verona, a oprit un autobuz care scăpase de sub control, felicitat de autorități

Un român din Verona, Giorgio Tovol, în vârstă de 49 de ani, este considerat eroul zilei, după ce a oprit un autobuz cu călători care scăpase de sub control, după ce şoferului i s-a făcut rău, pierzându-şi pentru moment conştienţa.

Românul, pasager şi el în autobuz, a observat ce se întâmplă cu şoferul şi a sărit imediat pentru a opri autobuzul prin orice mijloace. Românul era chiar coleg cu şoferul care se simţea rău.

Şoferul unui autobuz de linie din Verona a suferit o pierdere de cunoştinţă la volan, în timp ce conducea, iar un român aflat şi el în autobuz a văzut totul. Giorgio Tovol se află de mai mulţi ani în Italia şi este chiar şofer de autobuz şi el. Astfel, nu i-a fost greu să-şi dea seama ca ceva se întâmplă cu colegul lui, cei doi lucrând chiar şi la aceeaşi firmă de transport.

Astfel, văzând situaţia gravă, românul a sărit de pe scaun şi a preluat volanul autobuzului, trăgând puternic şi frâna de mână. Bărbatul care era la volan şi-a dat seama că ceva se întâmplă cu el şi a luat piciorul de pe acceleraţie, apoi s-a prăbuşit, precizează observator.tv, citând larena.it,

Autobuzul traversa în acel moment un pod rutier, deci se putea întâmpla orice dacă românul nu intervenea atunci când a făcut-o. Autorităţile şi-au exprimat recunoştinţa pentru fapta românului, felicitându-l călduros pentru curajul său.

Polițist român, erou la Torino, denumit de presa din Italia ”Agentul 007”, a demascat o reţea de traficanţi de droguri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Germania, apărătoare a conaționalilor, atacată în mod grav pe Facebook. Poliția germană investighează cazul

Carpineto, român de 29 de ani, și-a omorât mama cu sânge rece, a lovit-o la cap, femeia a murit pe loc