in

Româncă abandonată într-o autogară din Italia, spera ca la 59 de ani să-și schimbe viața, a leșinat de epuizare și disperare

O femeie română în vârstă de 59 de ani a fost practic abandonată la San Benedetto del Tronto, fără bani și fără un loc unde să doarmă, după ce a fost atrasă de un bărbat cunoscut pe rețelele de social media. După două zile de coșmar, în care nu a făcut altceva decât să se plimbe prin oraș fără o țintă anume, a leșinat de oboseală, epuizare și disperare. Rușinea întâmplării a făcut-o să nu ceară ajutorul nimănui.

Femeia a sosit în Italia duminică, cu autocarul, având o întâlnire cu omul care i-a promis să înceapă o nouă viață, i-a garantat un loc de muncă și, poate, altceva.

Aspectele legate de conversațiile dintre cei doi nu au fost foarte clare, deoarece femeia nu vorbește deloc limba italiană. Cert este însă că atunci când a sosit în San Benedetto, nu a găsit pe nimeni să o aștepte. În câteva ore a realizat că a fost înșelată, dar și că nu știa cum să se întoarcă în România, pentru că nu mai avea bani. Umilirea și rușinea pentru înșelăciunea căreia  i-a fost victimă au oprit-o să ceară ajutorul cuiva.

Femeia a început să se plimbe prin oraș, a stat ore bune lângă un bar, apoi s-a întors de câteva ori în autogara unde o lăsase autocarul, până marți după-amiază, când s-a prăbușit de epuizare și slăbiciune profundă. A fost ajutată mai întâi de unii băieți care erau acolo în acel moment, apoi de personalul medical de 118. În final a reușit, în ciuda dificultăților cu care se confrunta cu limba, să clarifice povestea ei. 

Drama unei românce: Mamă cu trei copii, abandonată de soț, dormea sub un pod la Cosenza

Cazul româncei de 28 de ani, ucisă și abandonată pe câmp la Boscomantico: arestat un paraguayan de 22 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, mesaj primit de o familie de români după ce copilul lor a dispărut: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată”,

Și-a violat nepoata de 13 ani, lăsând-o însărcinată, român arestat la Fiumicino