in

Milano, mesaj primit de o familie de români după ce copilul lor a dispărut: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată”,

Elena a dispărut de două săptămâni, în Italia. Mama ei a primit un telefon şi un bărbat pe care femeia l-a identificat ca fiind Marius i-a spus: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi”.

Elena are 14 ani şi a dispărut pe 14 ianuarie de acasă. A fost la şcoală, iar apoi, după cursuri, nu a mai revenit acasă. Copila, care trăia cu familia în Pilotello, a fost văzută în compania unui băiat mai mare decât ea.

Părinții cred că Elena a fost răpită în timp ce venea acasă de la școală. Chiar în ziua dispariției, cei doi au primit un telefon suspect, vocea de la celălalt capăt transmițându-le să nu mai caute fata, pentru că nu se va mai întoarce acasă.

Familia Elenei nu crede că e vorba despre o părăsire voluntară de domiciliu, iar poliţia o caută încă pe tânăra româncă. Mama fetei mai spune că a primit un telefon de la un român, Marius, care i-a spus: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată.”

Bărbatul a fost sunat în direct la Rai şi a negat faptul că ar fi cunoscut-o pe Elena, dar brusc, în timp ce era în direct, a început să o ameninţe pe mama fetei, în română.

Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că marţi, colegii de clasă, profesorii şi prietenii Elenei au organizat o acţiune în parcul Bizet din Pilotello, transmiţându-i Elenei că e aşteptată acasă de familia ei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Civitanova Marche, româncă de 30 de ani, găsită moartă într-o mașină, era cunoscută ca o fată sensibilă şi plină de viaţă

Româncă abandonată într-o autogară din Italia, spera ca la 59 de ani să-și schimbe viața, a leșinat de epuizare și disperare