in

Civitanova Marche, româncă de 30 de ani, găsită moartă într-o mașină, era cunoscută ca o fată sensibilă şi plină de viaţă

O româncă în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă într-o maşină, în apropierea unui hotel din localitatea Porto Recanati, pe coasta de est a Italiei. Roxana Adela Ercolani, cunoscută de prieteni drept Alessandra Ercolani, şi-a pierdut viaţa luni, 28 ianuarie. Tânăra fusese adoptată de o familie din Italia.

Tânăra de 30 de ani a dispărut de acasă în noaptea de duminică spre luni, familia reclamând dispariţia ei la Poliţie. Alessandra a fost căutată de prieteni în toată localitatea, iar aceştia chiar au lansat o campanie pe reţelele de socializare.

În jurul orei 20.30, în parcarea unui hotel din Porto Recanati, carabinierii au descoperit maşina tinerei, respectiv un Hyundai Getz. În interiorul autoturismului, carabinierii au găsit-o pe tânăra de 30 de ani fără viaţă.

Carabinierii au solicitat intervenţia unui echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. În maşină, lângă trupul româncei adoptate, carabinierii au descoperit o seringă, motiv pentru care autorităţile cred că fata ar fi luat o supradoză de droguri. Totuşi, cauza morţii va fi stabilită după necropsia trupului neînsufleţit al tinerei.

În oraşul în care a crescut, respectiv Civitanova Marche, Roxana Adela era cunoscută ca o fată sensibilă şi plină de viaţă, notează presa italiană, citată de observator.tv. Tânăra era voluntară la un centru pentru protecţia animalelor, iar în anul 2012 chiar a fost propusă pentru un loc în consiliul local al oraşului.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O parte dintre migranții opriți de Salvini să debarce vor fi trimiși în România

Milano, mesaj primit de o familie de români după ce copilul lor a dispărut: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată”,