in

Româncă din Italia, dispărută de mai bine de 6 ani: ”S-a certat cu concubinul ei și, la ora două dimineața, a plecat de acasă”

Doamna Valentina Stoica din comuna Găneasa, jud. Ilfov, ne-a trimis un mesaj la redacție prin care ne solicită ajutorul. Sora ei, Nițescu Florentina, care locuia în Italia împreună cu concubinul italian a dispărut în urmă cu mai bine de 6 ani și jumătate.

”Sora mea a dispărut din data de 23 ianuarie 2013. De atunci nimeni nu a mai văzut-o. Vă rog să publicați datele ei, poate cineva a văzut-o sau ne poate da informații.”

Nițescu Florentina (foto) a dispărut de la Albareto, o localitate situată în provincia Parma, din locuința în care trăia cu concubinul, Paolo De Vicenzo, cu care are un băiețel de 8 ani. La data dispariției, 23 ianuarie 2013, Florentina avea 33 de ani și se ocupa împreună cu De Vicenzo de gestionarea unei firme de pompe funebre.

”M-am auzit ultima dată cu ea cu trei zile înaintea dispariției, tot ce am aflat e că s-a certat cu concubinul ei și, la ora două dimineața, a plecat de acasă. De atunci nu mai știe nimeni, nimic despre ea.”, ne-a spus Valentina Stoica.

”Am căutat-o în Italia peste tot, am fost de 4 ori și la poliție și la carabinieri. Nimeni nu știe nimic. Unele voci spun că bărbatul cu care stătea ar fi singurul vinovat, dar nu există niciun indiciu clar.”, a completat ea.

Toți cei care au informații sau indicii legate de dispariția Florentinei sunt rugați să sune la numărul de telefon 0040787507184 sau să se deplaseze la orice post de poliție din Italia sau România.

Româncă dispărută în Italia, de 9 ani de zile familia nu mai știe nimic de ea

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pensie la 70 de ani

Badante românce la Ravenna, l-au mânjit cu fecale pe față pe un bătrân de 94 de ani, denunțate

Bari, eveniment organizat de asociația românească ”Tracia-Land”: ”Le mamme del mondo in festa”