in

Badante românce la Ravenna, l-au mânjit cu fecale pe față pe un bătrân de 94 de ani, denunțate

Pe masa poliției din Ravenna a ajuns un denunț despre faptele îngrozitoare care se petreceau la o casă de îngrijire din localitate. Denunțul a fost făcut de o îngrijitoare poloneză, despre ceea ce făceau colegele românce cu un bătrân de 94 de ani.

„Villa Cesarea” este o casă de familie pentru persoanele în vârstă din Ravenna. Când poloneza a aflat ce îi făceau cele două românce bătrânului, a decis să-i spună soțului totul, și-a dat demisia și a cerut o întâlnire cu fiica bătrânului, pentru a-i denunța faptele.

Bologna, casă de bătrâni transformată într-o casă a groazei: ”Toți muriți, trebuie să vă eliminăm unul câte unul”

După cum povestește „Il Resto del Carlino”, în conformitate cu ceea ce a rezultat și din plângerea făcută împotriva celor două îngrijitoare române și a administratorului structurii, bătrânul de 94 de ani era de multe ori lăsat flămând. Apoi torturile la care era supus: bătrânul era într-o stare deplorabilă din punct de vedere al igienei, și, în special, un episod teribil se povestește în denunț. Bătrânul a fost târât în ​​baie într-o zi de cele două românce, care l-au fi dezbrăcat, după care au colectat materiile fecale ale omului și l-au făcut să le mănânce mai întâi și apoi l-au uns pe față cu acestea.

După denunț, a intervenit Poliția și Primăria Ravenna, cu decizia de suspendarea activității Villa Cesarea pentru pericol public în materie de sănătate.

Mesaj dur la adresa ”badantelor” române din Italia: ”Măi femei, vă mai faceți bine? Unde a plecat demnitatea voastră?”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă omorâtă de doi italieni, după ce a fost târâtă cu mașina și izbită de un stâlp, ambii au fost depistați la Napoli

Româncă din Italia, dispărută de mai bine de 6 ani: ”S-a certat cu concubinul ei și, la ora două dimineața, a plecat de acasă”