in

Româncă omorâtă de doi italieni, după ce a fost târâtă cu mașina și izbită de un stâlp, ambii au fost depistați la Napoli

Doi italieni, rezidenți la Napoli, au fost arestați după aproape trei luni de la moartea româncei Mihaela Stoicescu, în vârstă de 51 ani, victimă a unui jaf. Maurizio Buoniconti, 45 de ani și Enrico Pace, 29 de ani sunt acuzați că ar fi provocat moartea româncei după ce îi furase mașina. Buoniconti a fost reținut și dus în arest, însă cel de-al doilea, Enrico Pace, a reușit să fugă și a fost dat în urmărire generală.
Totul s-a întâmplat pe data de 13 martie 2019, puţin după ora 13.00, în faţa oficiului poştal din Noventa Vicentina (provincia Vicenza). Mihaela Stoicescu, în vârstă de 51 de ani, se afla la volanul maşinii marca Mercedes E Class Coupe, şi o însoțea pe nepoata sa, o tânără de 32 de ani, să scoată bani din mai multe bancomate din comună.

La un moment dat, în timp ce nepoata a intrat în oficiul poştal pentru a scoate banii, Mihaela Stoicescu, care se afla la volanul maşinii, a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta şi a împins-o afară din maşină.

Apoi, bărbatul s-a urcat la volan şi a încercat să fugă cu mașina, românca fiind încă agăţată cu mâinile de portieră. S-a deplasat doar 200 de metri, pentru că s-a izbit de un stâlp și a fost nevoit să abandoneze mașina. În timpul atacului, românca s-a lovit violent cu capul de portieră şi apoi de şosea şi a murit pe loc, notează presa italiană.

Atacatorul s-a urcat apoi într-un autoturism marca Fiat Panda, în care un complice îl aştepta, şi a fugit de la locul faptei.

Torino, româncă de 19 ani, însărcinată în nouă luni, accidentată grav de un pirat al străzii, șoferul arestat după o săptămână

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, doi artiști români, rezidenți în Italia, prezenți la expoziția internațională ”Contemporary Art Milan”

pensie la 70 de ani

Badante românce la Ravenna, l-au mânjit cu fecale pe față pe un bătrân de 94 de ani, denunțate