in

Torino, româncă de 19 ani, însărcinată în nouă luni, accidentată grav de un pirat al străzii, șoferul arestat după o săptămână

O româncă de numai 19 ani, însărcinată în nouă luni, a fost implicată zilele trecute într-un grav accident de circulaţie în Orbassano, localitate situată în apropiere de Torino. Șoferul nu a oprit să-i acorde primul ajutor și a demarat în viteză. A fost arestat după o săptămână, după ce a mărturisit că el este cel care a lovit-o pe tânără.

Românca se pregătea să traverseze strada alături de iubitul ei, un român de 20 de ani, tatăl pruncului. La un moment, spre cei doi s-a deplasat, cu viteză mare, un autoturism. Maşina a lovit-o în plin pe fată. Şoferul nu a oprit pentru a acorda primul ajutor. Ba chiar a fugit de la locul accidentului.

Victima a suferit o fractură de claviculă şi alte leziuni minore. Cel mai mult a avut de suferit pruncul. Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sfânta Ana, din Torino, şi supusă unei operaţii de cezeriană, pentru salvarea pruncului.

Personalul medical care a intervenit la spitalul Sf. Anna
Personalul medical care a intervenit la spitalul Sf. Anna

Din cauza şocului suferit de mamă, alimentarea cu sânge la nivelul uterului a scăzut, astfel că pruncul a suferit leziuni grave la nivelul mai multor organe pentru că nu s-a asigurat oxigenarea. Din fericire, după câteva ore în care a fost legat la aparate, pruncul a deschis ochii şi a început să asimileze laptele care i s-a dat.

Iubitul fetei a făcut apel la toţi cei care au văzut incidentul să ajute la prinderea şoferului care a fugit de la locul accidentului. După o săptămână de la accident, șoferul a mărturisit și a fost arestat. Este vorba de un cetățean marocan, Samir Ouelmess, în vârstă de 28 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Situație îngrijorătoare la Foggia: incendiate patru mașini ale românilor, în ultima lună de zile

Scenă halucinantă la Roma: un șofer de autobuz a accelerat și a dat intenționat peste un bărbat – VIDEO