in

Ciocnire frontală la Esine, o româncă de 52 de ani și-a pierdut viața. Daniela locuia în provincia Bergamo

Româncă moartă în accident la Esine (provincia Brescia) - Daniela Sanda

Româncă moartă în accident la Esine (provincia Brescia). Accidentul mortal a avut loc ieri (marți, 18 aprilie 2023). La fața locului au intervenit două ambulanțe, o ambulanță aeriană și pompierii. Din păcate, femeia de 52 de ani a murit pe loc.
>>> Citește și: Foggia, doi români au murit într-un accident cumplit, mașina lor s-a rupt în două

Româncă moartă în accident la Esine

Daniela Sanda , 52 de ani, de origine română, dar rezidentă în Rogno, provincia Bergamo, și-a pierdut viața. Era mama unui tânăr băiat de 26 de ani.

La bordul unui autoturism Citroen Saxo, Daniela Sanda se deplasa în direcția Darfo când a intrat în coliziune cu un alt autoturism, un Volkswagen T-Roc. Acesta din urmă se deplasa în sens opus, condus de o femeie de 38 de ani care a fost rănită Femeia de 38 de ani nu este în pericol de moarte, fiind transportată cu avionul la Spedali Civili din Brescia. Cauzele și responsabilitățile accidentului sunt încă de clarificat. La fața locului au intervenit două ambulanțe, o ambulanță aeriană și pompierii. Din păcate, femeia de 52 de ani a murit pe loc, scrie primabrescia.it.

Drumul statal 42 a fost închis circulației de la kilometrul 78 pe ambele sensuri.

Aceasta este a treisprezecea victimă pe drumurile bresciane de la începutul anului și a doua în interval de două zile. Cu o zi înainte (luni, 17 aprilie 2023), un tânăr în vârstă de 19 ani, din Rovato, și-a pierdut viața într-un alt accident.

>>> Citește și: Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Români angajați hotel Ravenna

Români angajați ”la negru” de un hotel din Ravenna, depistați de Guardia di Finanza

Boală bruscă, moare Alessia Musumeci

Scicli, boală bruscă: Alessia moare la 39 de ani. „Odihnește-te în pace, înger”