in

Scicli, boală bruscă: Alessia moare la 39 de ani. „Odihnește-te în pace, înger”

Boală bruscă, moare Alessia Musumeci – A murit Alessia Musumeci, o tânără din Scicli, în zona Ragusa. O boală bruscă a ucis-o pe Alessia, care luna viitoare ar fi împlinit 40 de ani. Lasă în urmă soțul Peppe și doi copii mici. Intervenția 118 a fost inutilă, când medicii au ajuns la locuință, femeia era deja moartă. Toată lumea din Scicli o cunoștea și orașul este acum în doliu.
>>> Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă

Boală bruscă, moare Alessia Musumeci

Pe rețelele de socializare, condoleanțe ale prietenilor și cunoscuților. Mimma Giuffè scrie: „Inima noastră, ai plecat pentru totdeauna, nu ar fi trebuit să se întâmple așa, atât de minunată femeie și minunată mamă, vei rămâne mereu în inima mea, draga mea”.
Salvatore Mancino: „Ciao, prietenă, odihnește-te în pace și îmi voi aminti mereu de momentele bune petrecute împreună, ai fost mereu însorită și disponibilă cu toată lumea. Odihnește-te în pace, înger”. Iar Laura Mormina scrie: „Nu-mi vine să cred, te-am văzut născut și crescând mereu cu zâmbetul pe buze, fată dulce și mămică minunată. Veghezi mereu asupra familiei tale, să stai bine în Paradis”.
>>> Doliu în lumea sportului: Adio unui mare campion. Boală mortală în ziua de Paști

S-au înmulțit morțile subite

În Italia, ca și în toată lume de altfel, s-au înmulțit decesele subite ale unor persoane tinere, clasificate în categoria „boală bruscă” (malore improvviso). Recent, o româncă de 37 de ani a murit subit la Roma. A fost găsită moartă pe canapea de partenerul ei: „Credeam că doarme”, a declarat acesta. S-a întâmplat la Roma în cartierul Collatino. Femeia de 37 de ani de origine română a murit în urma unei boli neașteptate. Citește mai multe detalii >>> Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Româncă moartă în accident la Esine (provincia Brescia) - Daniela Sanda

Ciocnire frontală la Esine, o româncă de 52 de ani și-a pierdut viața. Daniela locuia în provincia Bergamo

Îngrijitoare ucisă înjunghiere Italia

Îngrijitoare de 38 de ani ucisă prin înjunghiere în casa unde locuia în Italia, o altă rudă găsită rănită în fața casei