in

Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă

S-a simțit rău acasă din senin și a murit. Tragedie la Olmo, zona metropolitană Venezia, unde Elena, 33 de ani, agent de pază, a murit pe neașteptate, lăsând în urmă un băiat de 7 ani.

Liliana, dansatoare româncă celebră în Italia, moare după o boală fulminantă. „A recidivat rapid”

O boală bruscă acasă, fără avertismente, și moarte în câteva ore, la doar 33 de ani. Comunitatea Olmo, unde a locuit și a fost binecunoscută, și întreg municipiul sunt consternate de soarta tragică a Elenei Livia Ivanov, care a murit duminică la spitalul Angelo, scrie Il Gazzettino.

Citește și: Tragedie la o gară din Roma: româncă de 32 de ani se prăbușește și moare pe loc

Moarte inexplicabilă

O moarte inexplicabilă, atât de mult încât membrii familiei zdrobiți cer autopsia pentru a clarifica ce s-a întâmplat. Tânăra, care lasă înainte de toate un fiu de numai șapte ani căruia i-a fost foarte aproape, viața ei, ajunsese în Italia cu familia pe când era încă adolescentă, acum 18 ani.

A locuit în Mogliano, apoi în Mestre și timp de 8 ani a locuit în Olmo, în via Gioberti, cu părinții Elena și Vincenzo și fiul lor cel mic, în apartamentul de lângă cel al fratelui său, Cosmin. Ea urmase liceul științific Berto din Mogliano, absolvise institutul Alberini din Lancenigo (Tv) și lucrase multă vreme în sectorul hotelier înainte de a-și găsi un loc de muncă ca agent de securitate la Civis, unde era și foarte apreciată de toți, în ultima vreme la Iperlando din Mestre: colegii ei au fost șocați.

Bucătar faimos, stop cardiac în restaurantul său. Francesco Saverio Pugliese avea 57 de ani

Avea o viață liniștită

A avut o viață liniștită și senină, așa cum reiese din postările sale pe rețelele de socializare pline de „viață”, fericire și momente de relaxare alături de fiu și de noul său partener, Giovanni. Nici nu suferea de anumite patologii, cu excepția unei probleme de fragilitate coronariană, însă nimic care să sugereze epilogul brusc și dramatic.

Cert este că duminica la patru dimineața, tânăra de 33 de ani s-a simțit rău în timp ce era în pat: însoțitorul ei, auzind-o gâfâind și văzând-o cu spume la gură, a alertat imediat 118, medicii Suem s-au repezit cu ambulanța, au găsit-o glicemia crescând vertiginos și au dus-o la spital. Inițial Elena Livia rămăsese conștientă, ceruse și telefonul mobil pentru a avertiza că nu va putea merge la serviciu: tura trebuia să înceapă la 7.

Dar apoi tabloul său clinic a scăzut rapid. Testele la care a fost supusă au arătat sângerări severe și masive în curs, avea plămânul plin de sânge și a intrat în stop cardiac de două ori.

A fost internată la terapie intensivă, medicii au supus-o la o intervenție chirurgicală disperată dar nu au reușit să închidă o arteră și să o salveze: la ora 20.30 au fost nevoiți să o declare decesul.

O mare tragedie. „O persoană mereu zâmbitoare și însorită – o deplânge fratele Cosmin – și foarte atașată de fiul ei” pentru care s-au mobilizat deja corpurile școlii pe care o frecventează. De asemenea, lasă în urmă două surori, Alexandra și Katia, care locuiesc în Spania. Înmormântarea, care va avea loc la Zelarino în biserica ortodoxă, religia profesată de familie, nu a fost încă fixată, din cauza posibilei autopsii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 27 In medie: 4.3]
Român condamnat pentru rele tratamente în familie la Perugia

Perugia, un român își amenință soția: „Iau copilul și-i tai gâtul ca la iepure”

Pierde plicul cu bani

Treviso, povestea incredibilă a românului care a pierdut un plic cu bani cu care ieșise de frica hoților. „Ofer recompensă”. Final surpriză