in

Liliana, dansatoare româncă celebră în Italia, moare după o boală fulminantă. „A recidivat rapid”

O româncă celebră în Italia pentru pasiunea ei pentru dansul la bară, care avea un studiou în Manerba del Garda, a murit, răpusă de o boală incurabilă care părea depășită, dar care a recidivat fulminant.

Ea luptase, înfruntase și învinsese boala și revenise la dansul care a făcut-o famoasă. Din păcate, boala a revenit și a ucis-o. Liliana Feleagă, cunoscută în Italia ca Amira Hayes, nu mai există.

Citește și ➡ Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă

Liliana Feleagă a murit, răpusă de o boală incurabilă

Nu a fost nimic de făcut pentru interpreta Amira Hayes , numele de scenă al Lilianei Feleaga, româncă din București dar care s-a mutat de mult în Italia. De câțiva ani locuia în Desenzano del Garda, unde locuia cu inseparabilul său prieten cu patru picioare, pe care îl numea prietenos „șoarece”. Amira Hayes, pe lângă emisiunile live, a fost prezentată în mai multe calendare și emisiuni de televiziune, scrie primabresciait.

Citește și ➡ Fotbalist român din Italia moare la 30 de ani: „Este de neconceput”. Boala gravă descoperită cu o lună în urmă

Multă vreme a cântat în diverse cluburi, discoteci și cluburi de noapte, până când a devenit faimoasă în toată Italia de Nord. Datorită notorietății ei fusese invitată și ca invitată la emisiunea „Ciao Darwin”, difuzată pe Canale 5. Ulterior a reușit să-și deschidă și propria afacere în Manerba del Garda, Lily’s Dance Studio.

Boala

Acel rău care o chinuise pe frumoasa artistă părea vindecat, biruit, părea doar un coșmar rău, dar a reapărut sub forma unei recidive și nu-i dădea nicio scăpare. Artista română știa că nu va fi ușor, dar cu același spirit de luptă reluase acel drum pe care sperase să fie doar o paranteză proastă în viața ei. Ea credea că tratamentele, chimioterapia, suferința au rămas doar o amintire îndepărtată și, în schimb, boala, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a o învinge, a revenit și a lovit-o fulminant.

Citește și ➡ Tragedie la o gară din Roma: româncă de 32 de ani se prăbușește și moare pe loc

Pasiunile

Pasiunea pentru dansul la bară (pole dance) era atât de puternică încât în ​​urmă cu câțiva ani Liliana își deschisese studioul în Manerba del Garda, unde a predat această disciplină aspirantelor pole-dance. Liliana, însă, iubea și moda, scrisul și mai ales poezia. Scria o carte despre viața ei și un volum de poezii.

Iată câteva cadre

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un român a fost împușcat din greșeală de un italian

Scene incredibile în Mantova, român împușcat din greșeală de un italian care voia „răzbunare”

mama ucis fiica

Șoc într-o localitate din Sardinia: o mamă și-a ucis fiica de 14 ani, apoi s-a aruncat de la etaj încercând să se sinucidă