in

Scene incredibile în Mantova, român împușcat din greșeală de un italian care voia „răzbunare”

Un român a fost împușcat din greșeală de un italian

Un român a fost împușcat din greșeală de un italian care voia să o „răzbune” pe soția sa. Femeia, chelneriță la un bar, se întorsese acasă spunându-i soțului că a fost hărțuită de doi clienți beți, dintre care unul purta salopetă. Bărbatul de 38 de ani a fugit în club și a împușcat pe primul pe care l-a văzut în salopetă: era un muncitor român care nu avea nicio legătură cu hărțuirea nevestei.

Un român a fost împușcat din greșeală de un italian

Clientul beat hărțuise o chelneriță într-un bar din provincia Mantova. Iar când s-a întors acasă la sfârșitul turei și i-a spus totul soțului ei, acesta din urmă s-a gândit că e mai bine să ia o armă și să-l împuște. Dar a nimerit persoana greșită. Alessandro Ronsisvalle, în vârstă de 38 de ani, a apăsat pe trăgaci în zorii zilei de duminică dimineață. Incidentul a avut loc într-un bar din Borgo Mantovano unde un client, un român de 40 de ani, a fost confundat cu o altă persoană.

Rignano Flaminio, român împușcat în cap de un vecin conațional, după o ceartă

Schimbul de persoane

Conform celor reconstruite de carabinieri, nenorocirea a fost că românul purta o salopetă asemănătoare cu cea a bărbatului care cu câteva ore mai devreme o molestase pe barmaniță, soția „răzbunătorului” hotărât să-i pedepsească pe cei care îi molestaseră soția.

În cele din urmă, bietul român a ajuns în spital, lovit de un glonț, iar sicilianul de 38 de ani, originar din Augusta, a fost arestat sub acuzația de vătămări agravate. Printre altele, după cum a relatat Corriere, persoana arestată era deja cunoscută de poliție deoarece în 2015 fusese arestată ca acuzată că ar fi șeful unei bande de tâlhari, formată din trei italieni, un albanez și un georgian, care săvârșise mai multe tâlhării, dintre care șapte de succes și două eșuate, în unele bănci din zonele Mantovano, Rodigino și Ferrarese, pentru o pradă totală de 300 de mii de euro.

Se numea Georgeta Ancuța Pop femeia împușcată într-o fermă din Sicilia. Mister asupra motivelor uciderii

Nu avea permis de port armă

Din cele reieșite, chelnerița, odată ce s-a întors acasă după tura de muncă, i-a spus soțului ei că a fost hărțuită de doi clienți vizibil beți. În povestea ei, femeia îi spusese și bărbatului de 38 de ani că unul dintre ei purta salopetă. Aceste detalii au fost suficiente pentru ca bărbatul să-și apuce arma, deținută ilegal, și să alerge la barul benzinăriei IP din Revere unde lucra soția lui.

Când a intrat în club, a văzut imediat un client care s-a potrivit cu schița făcută de iubita sa și, fără să stea pe gânduri, a deschis focul în direcția lui, rănindu-l la picior. Cel rănit, un bărbat de 40 de ani de origine română care locuiește în zonă, a fost imediat salvat și transportat la spitalul Pieve di Coriano de cei 118 lucrători sanitari care au intervenit, în timp ce atacatorul său a urcat în mașină și a mers la cazarmă, să mărturisească ceea ce tocmai făcuse.

Întâmplare halucinantă la Arezzo: un bărbat și-a împușcat mortal vecinul după ce acesta venise cu excavatorul să-i dărâme casa

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Sunt lucrător casnic: cum mă pot proteja dacă angajatorul meu nu mă plătește, nu-mi recunoaște concediile sau mă pune să fac sarcini care nu sunt prevăzute în contract?

Liliana Feleagă, cunoscută în Italia ca Amira Hayes, a murit

Liliana, dansatoare româncă celebră în Italia, moare după o boală fulminantă. „A recidivat rapid”