in

Bucătar faimos, stop cardiac în restaurantul său. Francesco Saverio Pugliese avea 57 de ani

Francesco Saverio Pugliese - Bucătar faimos mort pe neașteptate

Bucătar faimos mort pe neașteptate. Localitatea Sabina îl plânge pe bucătarul Francesco Saverio Pugliese, proprietar și faimos al cunoscutului restaurant La Casina din Parcul Cantalupo din Sabina, în provincia Rieti. Pe 22 februarie ar fi împlinit 57 de ani.

Italia: moare subit la 58 de ani, în ultima zi de muncă, în timp ce sărbătorea cu colegii pensionarea

Bucătar faimos mort pe neașteptate

Bucătarul, originar din Calabria și cu reședința în Fuori Dazio (municipiul Montopoli di Sabina), a fost lovit de un stop cardiac în dimineața de duminică, 12 februarie. Tocmai ajunsese la restaurant cu fiul său, dar imediat ce a intrat în local s-a simțit rău. Transferat imediat la spital, acesta a murit câteva ore mai târziu.

Vestea a șocat comunitatea Sabina unde La Casina nel Parco a devenit de-a lungul anilor una dintre excelențele cateringului din provincia Rieti și nu numai. Primarul din Cantalupo, Paolo Rinalduzzi, care a împărtășit o lungă prietenie cu bucătarul, a fost profund întristat, scrie Il Messaggero.

Italia, român de 30 de ani, cade secerat în prima zi de muncă, moare la spital după câteva zile, rămân multe semne de întrebare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Iaurt cu insecte în Italia

Iaurtul cu insecte care se vinde în toate supermarketurile: iată cum să-l recunoaștem

Salariul minim și valoarea contribuțiilor pentru munca domestică

Munca domestică: salarii minime și contribuții pentru 2023. Toate noutățile