in

Iaurtul cu insecte care se vinde în toate supermarketurile: iată cum să-l recunoaștem

Iaurt cu insecte în Italia

Iaurt cu insecte în Italia – Iaurtul este unul dintre alimentele pe care italienii le mănâncă cel mai mult. Originile iaurtului sunt foarte vechi și Grecia a fost cea care l-a făcut celebru în întreaga lume. Există 40 de milioane de italieni care mănâncă iaurt care este lapte fermentat din două bacterii: Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus thermophilus.

Iaurtul conține fermenti lactici vii care echilibrează flora noastră bacteriană intestinală. Acesta este și motivul pentru care apărarea noastră imunitară crește și cu acestea mergem să ne protejăm sănătatea întregului organism.

Mâncăm deja gândaci fără știrea noastră! Iată în ce produse sunt și în ce supermarketuri în Italia. Investigație șoc!

Este important să acordați atenție etichetei

Baza producției de iaurt este laptele, dar nu toate iaurturile de pe piață conțin fermenti lactici vii. De aceea este important să acordați atenție etichetei. Legea impune ca printre ingrediente să fie indicate numele celor două bacterii utilizate. 

Dacă toate acestea lipsesc, produsul pe care îl cumpărăm nu este un iaurt. Se poate numi desert cu smântână sau lapte, dar cu siguranță nu iaurt. Trebuie acordată multă atenție alegerii iaurtului. Întotdeauna este bine să-l alegi pe cel natural care să nu conțină zahăr adăugat sau aditivi. Pentru a înțelege acest lucru, este întotdeauna suficient să citiți eticheta. Puteți adăuga puțină miere pentru a-l face gustos.

Ajung la supermarket primele paste italiene făcute cu făină de greieri: acestea sunt

Iaurt cu insecte în Italia

Este adevărat că sunt insecte în iaurtul vândut în supermarket? Da, iar astăzi vă spunem ce să faceți pentru a afla. Tot in acest caz este important sa citim eticheta iaurtului pe care îl cumpărăm, mai ales cand luam unul cu fructe. Astăzi, de fapt, iaurtul a fost transformat dintr-un produs de sănătate într-un desert. Din acest motiv, într-un borcan de 125 de grame poți găsi până la 20% din doza zilnică indicată unui adult.

Pentru a înțelege ce iaurt conține insecte, trebuie să acordați o atenție deosebită iaurtului cu fructe, în special celor de căpșuni sau de culoare roșie

Când trebuie să cumpărați acest tip de iaurt, uitați-vă întotdeauna la ingrediente. Dacă printre coloranți este scris termenul „coșenilă” sau termenul „E120”, înseamnă că acest iaurt conține insecte și le mănânci fără să știi. Atenție pentru că aceste insecte se găsesc și în iaurtul de la marca foarte faimoasă. De fapt, nu toată lumea știe că insectele solzice sunt insecte.

Femele lăsate să moară la soare

De ce pun insecte în iaurt? Pentru a-l colora și a-l face roșu intens. Potrivit FAO, pentru a obține 1 kilogram de colorant sunt necesare 80.000 de insecte. Substanta rosie se obtine tocmai din aceste insecte. Doar femelele insectelor cunoscute și sub numele de Dactylopius coccus o au, care au o lungime de aproximativ 5 milimetri. Această culoare roșie are cea mai mare concentrație la gravide. Femelele sunt recoltate chiar înainte de a-și depune ouăle și pentru a produce acest colorant sunt lăsate să moară uscându-le la soare.

Italia, pe rafturile magazinelor au ajuns chipsurile cu făină de insecte. ”Sunt gustoase, fiecare tip are propria sa aromă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
romanca gasita spanzurata

Italia, româncă de 24 de ani găsită spânzurată în casă: ”Nu se știe cum a murit Ana Maria. Autopsia nu a fost făcută niciodată”

Francesco Saverio Pugliese - Bucătar faimos mort pe neașteptate

Bucătar faimos, stop cardiac în restaurantul său. Francesco Saverio Pugliese avea 57 de ani