in

Perugia, un român își amenință soția: „Iau copilul și-i tai gâtul ca la iepure”

Român condamnat pentru rele tratamente în familie la Perugia

Român condamnat pentru rele tratamente în familie la Perugia. Românul în vârstă de 36 de ani cercetat de Procurorul din Perugia pentru rele tratamente în familie, hărțuire și vătămare asupra fostei sale partenere, a făcut un acord judiciar pentru o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare.

Italia, moldoveancă de 32 de ani s-a aruncat în fața trenului, soțul acuzat de violență: ”Pumni și lovituri aproape zilnic”

Român condamnat pentru rele tratamente în familie la Perugia

„Prin comportamente repetate de violență fizică și psihologică – a spus procurorul – din motive neînsemnate, prin jigniri, amenințări cu moartea, bătăi, picioare și palme, în mod deliberat atitudini insultptoare, denigratoare și disprețuitoare, a maltratat-o pe femeie și pe fiul minor, stabilindu-se astfel un climat de suferință și frică care a făcut intolerabilă continuarea relației și a vieții de familie”.

Italia, un român s-a certat cu soția și s-a prezentat cu un topor la hotelul unde lucrează ea: arestat

„Să muriți, pun acid pe voi”

În plângere, femeia a scris cum o amenința bărbatul: „Iau copilul ca pe un iepure și îi tai gâtul”, dar și altele „făcând aluzie la intenția de a plăti terți din România pentru a o ucide.”.

În actele judiciare se vorbește despre „abuzul frecvent de alcool” de către suspectul care „a devenit furios cu ocazia unor discuții banale, chiar și în timpul sarcinii, adresându-i-se cu expresii jignitoare și denigratoare, dând dovadă de gelozie obsesivă, urându-i moartea ei, a copiilor și a copilului nenăscut, ajungând să se îndoiască că el este tată și amenințând-o cu un rău nedrept și, de exemplu, aruncând-o afară din casă sau aruncând acid asupra lor”.

Șoc într-o localitate din Sicilia, o femeie și-a ucis soacra cu un foarfece, apoi s-a așezat călare pe ea: ”Ea m-a atacat!”

Lovită când avea copilul în brațe

Între 2017 și 2020, disputele datează din această perioadă – femeia a fost „lovită cu o palmă violentă în față deși avea în brațe fiul ei cel mic” (a avariat și leagănul, se relatează).

Suspectul, „foarte gelos și incapabil să accepte decizia femeii de a pune capăt relației”, ar fi bombardat-o și cu mesaje SMS indirecte, adresate membrilor familiei sale, care conțineau „presiuni puternice și chiar amenințări cu moartea, în care se afirmă intenția de a o ucide. amenințând cu consecințe mai grave asupra viitoarei lui întoarceri din închisoare”.

Rimini, româncă de 37 de ani găsită moartă pe plajă, în zăpadă. „Nu sunt semne de violență”

Animalul provocat

În evidențele dosarului de anchetă există un mesaj Whatsapp cu textul: „A provoca un animal este rău pentru că nu știi niciodată ce se va întâmpla”. În iunie 2019 – explică persoana vătămată – „a lovit-o cu palma în față făcând-o să cadă de pe scaun și a lovit-o cu pumni și picioare, urcând-o pe ea cu genunchii”, provocându-i „un hematom la nas cu lezarea oaselor”.

Până când, în 2021, când ea căutase deja protecție într-un cămin de familie, „a reluat hărțuirea cu mesaje în care amenințările obișnuite, inclusiv amenințările cu moartea, alternau cu cereri insistente de iertare și de reluare a relației lor”, relatează Il Messaggero.

Italia, româncă de 24 de ani găsită spânzurată în casă: ”Nu se știe cum a murit Ana Maria. Autopsia nu a fost făcută niciodată”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
bătrână bătută de badantă

VIDEO – Bătrână cu handicap bătută de badantă. Carabinierii au filmat-o pe ascuns și au fost îngroziți

Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă