in

Șoc într-o localitate din Sicilia, o femeie și-a ucis soacra cu un foarfece, apoi s-a așezat călare pe ea: ”Ea m-a atacat!”

ItaliaȘoc într-o localitate din Sicilia. Stând călare pe cadavrul soacrei sale, care tocmai fusese ucisă cu un cuțit și un foarfece în bucătărie, fuma liniștită o țigară, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Cu această scenă s-a confruntat, imediat ce a intrat în casă, Francesco Arnone, soțul Laurei Di Dio, în vârstă de 32 de ani – arestată pentru omor calificat – și fiul victimei: Margherita Margani, în vârstă de 62 de ani.

Citiți și: Italia, și-a ucis soțul înjunghiindu-l gât în fața fiului lor de 15 ani, reacție în urma problemelor financiare din familie

Șoc într-o localitate din Sicilia

Casele celor două femei se aflau practic una lângă alta, în Pietraperzia, în provincia Enna, Sicilia. Și soacra a fost cea care și-a invitat nora la o cafea, în ciuda faptului că relațiile dintre cele două femei erau tensionate de ceva vreme și că abia recent au început să vorbească din nou una cu cealaltă, după ani de întreruperi.

Apoi a urmat cearta, înjunghierea – una fatală în gât – loviturile cu foarfeca și arestarea. În fața carabinierilor, Laura Di Dio a mărturisit crima. Dar ea a încercat să se disculpe susținând că s-a apărat de mama soțului ei. ”Soacra mea a fost cea care m-a atacat cu un cuțit, eu m-am apărat”, le-ar fi spus femeia de 32 de ani militarilor și magistratului.

Apoi a adăugat: „Dar nu am putut să o suport”. În timpul interogatoriului, Di Dio ar fi spus, de asemenea, că soacra ei era cea care avea grijă de copii. Iar soțul, ca să nu o lase singură cu copiii, o chema pe mamă pentru a o pune să vegheze asupra comportamentului soției sale.

Cearta dintre frați

O situație cauzată de depresia de care suferea tânăra de 32 de ani, acută în timpul sarcinii ultimului său copil și, în special, în urma unui incident din iulie 2018. Atunci când Chirstian Arnone, cumnatul femeii de 32 de ani, a tras mai multe focuri de armă asupra fratelui său Francesco – soțul Laurei – crezând că acesta o bătuse.

Nu l-a lovit, dar a fost arestat pentru tentativă de omor. În timp ce femeii i s-a făcut rău și a fost transportată la urgență la spital.

Relații întrerupte timp de 4 ani

Din acel moment, relațiile dintre soacră și noră au devenit tensionate. Pentru că Margherita Margani o considera vinovată de arestarea fiului ei. Prin urmare, cele două femei nu-și mai vorbiseră de patru ani.

Între timp, o audiere pentru validarea arestării este programată pentru luni, 6 februarie. Și dacă reconstituirea faptelor pare acum clară, alte detalii pot veni din sistemele de supraveghere video cu care erau dotate cele două case.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Scriitor italian, impresionat de regina Maria a românilor: „A luptat din răsputeri pentru principiile în care credea”

Primele paste cu făină de greieri în Italia

Ajung la supermarket primele paste italiene făcute cu făină de greieri: acestea sunt