in

Rimini, româncă de 37 de ani găsită moartă pe plajă, în zăpadă. „Nu sunt semne de violență”

Româncă moartă pe plajă la Rimini

Româncă moartă pe plajă la Rimini – Cadavrul unei femei de 37 de ani, de origine română, a fost găsit joi dimineață la Rimini, la ora 8.30, pe plaja plină de zăpadă din Torre Pedrera: femeia, mică de statură și îmbrăcată în haine de culori închise și care conform ANSA era chelneriță, locuia într-o reședință din zonă. Trupul ei era aproape de apă: la primul control al legistului nu ar fi existat semne de violență.

Italia, româncă în vârstă de 55 de ani, găsită moartă în cada de baie, zadarnice încercările de resuscitare

Româncă moartă pe plajă la Rimini

Trupul femeii a fost observat de un trecător pe plaja acoperită cu zăpadă. Poliția Rimini investighează: decesul ar fi putut avea loc în jurul orei 6 dimineața. Conform constatărilor medicului legist, decesul ar fi putut fi din cauza înecului, iar marea ar fi adus cadavrul la mal. Bănuiala anchetatorilor este că a fost un gest voluntar, în condițiile în care nu există semne evidente de violență, însă parchetul a decis să efectueze autopsia.

Italia, tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, moartă într-un accident pe A28, asigurarea: ”Viața ei valorează 30 de mii de euro”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Italia șofer român acuzat lovit camionul copil

Italia, șofer român acuzat că ar fi lovit cu camionul un copil de 10 ani și a fugit de la locul accidentului

Italia român cade secerat muncă

Italia, român de 30 de ani, cade secerat în prima zi de muncă, moare la spital după câteva zile, rămân multe semne de întrebare