in

Italia, șofer român acuzat că ar fi lovit cu camionul un copil de 10 ani și a fugit de la locul accidentului

Italia, șofer român acuzat că ar fi lovit cu camionul un copil de 10 ani și a fugit de la locul accidentului. Un șofer de camion în vârstă de 60 de ani, de origine română și rezident în afara regiunii Toscana, a ajuns în bucluc, scrie ilgiornale.it.

El a fost acuzat de carabinierii din stația San Godenzo, o comună din orașul metropolitan Florența, pentru că a călcat un copil de 10 ani. Acuzațiile care i se aduc sunt foarte grave: vătămare corporală gravă și fugă de la locul accidentului.

Citiți și: Italia: fetiță de 17 luni arsă cu spray deodorant de mama sa: ”Nu credeam că o să-i fac rău, îmi pare rău”

Italia, șofer român acuzat că ar fi lovit cu camionul un copil

Bărbatul, care conducea un camion articulat de mari dimensiuni, la 8 octombrie anul trecut, în timp ce traversa o stradă din centrul micului oraș florentin, l-a lovit cu partea din spate a vehiculului pe băiețelul care mergea pe marginea din dreapta carosabilului. Șoferul camionului nu a oprit pentru a-l ajuta pe copil și și-a continuat drumul.

Oamenii prezenți au văzut totul și s-au repezit imediat în stradă pentru a-l ajuta pe băiețel, care se afla într-o stare evidentă de șoc. Aceiași trecători l-au transportat la Spitalul de Copii Meyer din Florența, unde medicii de la urgențe au constatat multiple fracturi la nivelul pelvisului și al membrelor inferioare.

Din fericire, viața copilului nu a fost niciodată în pericol, deși va trebui să respecte o lungă perioadă de convalescență. Carabinierii au fost alertați abia mai târziu, după ce băiețelul a fost transferat la spital, dar au început imediat ancheta.

Imaginile video au fost decisive

Militarii, după cum relatează Corriere Fiorentino, au reușit să reconstituie rapid dinamica accidentului și să identifice șoferul camionului articulat, care aparține unei companii de transport din Basilicata.

Imaginile de pe camerele de supraveghere video amplasate de-a lungul drumului și cititoarele de numere de înmatriculare ale municipalităților învecinate au fost decisive.

Deși șoferul a fost identificat în scurt timp, abia în ultimele zile bărbatul, care se afla în străinătate pentru o perioadă de timp în interes de serviciu, a fost localizat în țara sa de origine: a fost astfel acuzat de infracțiune. Copilul, pe de altă parte, se recuperează după o lungă ședere în spital din cauza leziunilor osoase.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Eveniment neașteptat bordul feribot

Italia, eveniment neașteptat la bordul unui feribot: o femeie a născut înainte de a ajunge pe uscat, comandantul a tăiat cordonul ombilical

Româncă moartă pe plajă la Rimini

Rimini, româncă de 37 de ani găsită moartă pe plajă, în zăpadă. „Nu sunt semne de violență”