in

Treviso, povestea incredibilă a românului care a pierdut un plic cu bani cu care ieșise de frica hoților. „Ofer recompensă”. Final surpriză

Pierde plicul cu bani

Pierde plicul cu bani cu care a ieșit de frica hoților și a făcut un apel: „Ofer recompensă”. ÎN FINAL A AVUT O MARE SURPRIZĂ.

Gest nobil al unui român la Terni: a găsit un portofel cu 500 euro și l-a dus la poliție

Pierde plicul cu bani pe stradă

Iese la plimbare cu 1.600 de euro în buzunar de teama furturilor de locuințe. Dar le pierde pe parcurs. Și când își dă seama că a „semănat” bancnote, este deja prea târziu. Altcineva a încasat cei 1.600 de euro. Însă tânărul nepăsător încearcă oricum și lansează un apel pe rețelele de socializare, promițând o recompensă de 30% pentru oricine îi aduce înapoi la el. «Sper să recuperez chiar și doar o parte din ea: aveam nevoie de el pentru a plăti chiria – spune amărât Gregory Danci, 35 de ani, un meseriaș român din RIESE PIO X (TREVISO), care repară interioare de mașini -. Nu am avut încredere să-i las în casă, deoarece hoții lovesc foarte mult”.

Padova, o româncă a găsit un portofel plin cu bani și un inel cu diamante, a predat ”comoara” carabinierilor

Pierde plicul cu bani cu care a ieșit de frica hoților

Duminică după-amiază, 12 februarie, între 3 și 4 a părăsit casa din cătunul Poggiana din centrul orașului Riese. Cu căștile puse și într-un ritm rapid, a parcurs kilometri pe via De Gasperi. Pe drum, însă, nu și-a dat seama că a pierdut plicul cu bani.

„Probabil că banii mi-au căzut din buzunar când am luat bricheta – este ipoteza lui –. Când mi-am dat seama de asta, m-am întors imediat, dar nu am găsit nimic. Până la urmă, se plimbau și alți oameni: oricine ar fi putut lua banii”.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani exclude absolut să fi fost jefuit: «Nu s-a apropiat de mine nimeni pe drum: i-am pierdut, din cauza neatenției. Am crezut că ar fi mai sigur să le am cu mine, dar a mers prost”, spune el.

Milano, o româncă a găsit un portofel cu 4000 de euro și l-a restituit proprietarei. Lăudată de autorități: „Dacă toți ar fi așa…”

Recompensa celor care îi returnează

Cu toate acestea, nu și-a pierdut total speranța. „Nu este o cifră care poate schimba viața cuiva, vă rog să mi-i aduceți înapoi. Va exista o recompensă de 30%. Sunt interesat să recuperez chiar și doar o parte din sumă…”

Dar nu va fi o întreprindere ușoară și pentru că pachetul de bancnote, în majoritate de 50 de euro, nu se afla într-un portofel împreună cu vreun act de identitate care să poată duce înapoi la proprietar. Așa că lui Gregory nu i-a mai rămas decât să se bazeze pe tam tam pe rețelele de socializare, în speranța că mesajul pe net îi poate da înapoi ceea ce a pierdut. Pana acum nimeni nu a venit. Dar mulți l-au încurajat vorbind despre portofele și sume returnate. Au fost și comentarii de la cei care l-au sfătuit să fie mai atent, scrie Il Gazzettino. În final a avut o surpriză incredibilă.

Incredibil: banii au fost returnați

„Bună dimineața tuturor! Voiam să vă spun că persoane bune există și eu astăzi am întâlnit o persoană bună care a găsit banii mei și mi i-a restituit, este un domn din Riese Pio X. Aș vrea să-i mulțumesc pentru gestul pe are l-a făcut și pentru explul pozitiv pe care ni l-a dat tuturor. Persoanele bune exstă, de ajuns să credem!”, a scris meșterul român.

Un român și-a pierdut portofelul cu primul său salariu. Recuperat datorită unui italian onest

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă

badante proba

Italia, ajutoare casnice și îngrijitoare care ”uitaseră” să își declare veniturile la fisc, suma totală peste un milion de euro