in

Milano, o româncă a găsit un portofel cu 4000 de euro și l-a restituit proprietarei. Lăudată de autorități: „Dacă toți ar fi așa…”

O româncă a fost lăudată de autorități la Milano, după ce a găsit un portofel cu 4.000 de euro în el şi l-a returnat cu totul proprietarului de drept.

Românca de 40 de ani a găsit portofelul plin cu bani, carduri bancare şi alte documente personale în zona unui centru comercial din Milano.

Conform Cronaca Ossona, citată de obsevator.tv, deşi mulţi ar fi fost tentaţi să reţină prada, românca a mers într-un suflet pentru a preda portofelul unui echipaj de poliţie.

Oamenii legii au returnat bunurile proprietarului de drept, care s-a declarat încântat de faptul că „încă mai există bunătate printre oameni”.

De altfel, şi autorităţile locale au precizat că „doamna a dat dovadă de datorie civică şi o mare onestitate. Dacă toţi oamenii ar fi aşa, lumea şi Italia ar fi fantastice”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 52 de ani și fiica ei de 28, moarte într-un accident cumplit la Veronella

Viaţa de coşmar a unei „badante” românce la Napoli: „Aş face din nou o revoluţie în ţară şi i-aş împuşca pe toţi politicienii”