in

Româncă de 52 de ani și fiica ei de 28, moarte într-un accident cumplit la Veronella

O româncă în vârstă de 52 de ani și fiica ei de 28 de ani, care locuiau în San Martino Buon Albergo, în provincia Verona, au murit în 14 decembrie, într-un accident rutier cumplit.

Accidentul a avut loc pe Șoseaua Provincială 7 din San Gregorio di Veronella, chiar înainte de ora 22:00.

Cele două victime, Elena Viviana Grigore și fiica ei, Roxana Maria, călătoreau la bordul unui Peugeot 206, care s-a ciocnit cu un Golf condus de un tânăr italian de 22 de ani din Albaredo d’Adige. Italianul a fost transportat cu cod roșu la Centrul de Trauma din spitalul Borgo Trento, din Verona.

Pe asfalt era gheață. Impactul dintre cele două mașini a fost extrem de violent, iar mașina Peugeot în care călătoreau mama și fiica s-a răsturnat, femeile fiind prinse între fiarele contorsionate. Au murit pe loc.

Și tânărul de 22 de ani din Albaredo a rămas blocat în Golful său. Pompierii din detașamentul Legnago au intervenit pentru a elibera cele trei persoane încarcerate, tăind tabla cu foarfeci și prese hidraulice și au extras cele trei persoane accidentate. Din păcate, pentru cele două românce nu a mai fost nimic de făcut.

Familia victimelor a acceptat ca organele acestora să fie donate, pentru salvarea altor vieți.

https://www.rainews.it/dl/rai24/assets/template/iframe.html?/dl/rai24/tgr/veneto/video/2019/12/ven-Incidente-Mortale-Veronella-19e586da-cea3-4561-8418-fcd4498c41d2.html

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce mai face Guvernul Conte cu banii italienilor: alocă 900 milioane euro pentru a salva banca Popolare di Bari

Milano, o româncă a găsit un portofel cu 4000 de euro și l-a restituit proprietarei. Lăudată de autorități: „Dacă toți ar fi așa…”