Menu
in

Savona, mama i-a interzis videoclipul pe TikTok, fiul a încercat să o înjunghie, adolescent de 16 ani arestat

ItaliaSavona, mama i-a interzis videoclipul pe TikTok, fiul a încercat să o înjunghie, adolescent de 16 ani arestat. A vrut să facă un videoclip jucăuș pe care să îl posteze pe rețeaua de socializare și a mutat mobila prin casă. La refuzul femeii, acesta s-a dezlănțuit și chiar a lovit-o în cap. Adolescentul era deja cunoscut de poliție pentru că avea antecedente penale, scrie Corriere.it.
Citiți și: Tragedie în parc la Milano: copil de 5 ani provoacă moartea unei bătrâne, tatăl este acuzat de omor din culpă

Savona, mama i-a interzis videoclipul pe TikTok, fiul a încercat să o înjunghie

Sunt videoclipuri postate pe rețelele de socializare, precum TikTok sau Instagram, în care băieții și fetele le fac farse părinților lor acasă și le filmează reacțiile. Ele au aproape întotdeauna un ton ironic și bonom și sunt foarte des realizate cu complicitatea adulților înșiși.

Cu totul altă situație, desigur, a fost cea care a avut loc joi seara într-o casă din Savona. Carabinierii au arestat un băiat de 16 ani pentru tentativă de omor asupra mamei sale. Adolescentul, la capătul unei discuții violente, a luat un cuțit de bucătărie și a încercat să o atingă pe femeie cu două lovituri de cuțit, fără a reuși, din fericire, să-i dea lovitura.

Potrivit primelor cercetări, totul a pornit de la un reproș la adresa băiatului, care, pentru a filma un videoclip pe care să-l posteze pe rețeaua de socializare chineză, a decis să mute toată mobila din casă.
Mama lui, contrariată, l-a mustrat și a încercat să-l oprească.

A încercat să o înjunghe

Cu toate acestea, tânărul de 16 ani a reacționat imediat în mod violent. A început să o amenințe și să o insulte pe femeie, apoi a lovit-o cu capul și, în cele din urmă, în timp ce aceasta era deja rănită, a luat arma pentru a-i da lovitura de grație. Carabinierii au constatat că băiatul a țintit organele vitale și ar fi putut ucide. Însăși mama a fost cea care l-a dezarmat, dar s-a tăiat profund la o mână.

Potrivit militarilor, tânărul, care va trebui să răspundă și pentru daune – în furia sa a distrus o parte din casă – avusese în trecut și alte atitudini ostile față de femeie și era deja cunoscut de poliție pentru alte infracțiuni.

Când carabinierii au ajuns la apartament, chemați de victimă, tânărul de 16 ani tocmai fugise, dar a fost depistat în scurt timp de unitatea radiomobilă din Savona. El a fost apoi dus la un centru de primă primire, la dispoziția procuraturii Tribunalului pentru minori din Genova.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version