in

Scenă terifiantă la Viareggio: femeie jefuită, târâtă pe asfalt de tâlhar, printre mașini care treceau în viteză – Video

Italia Scenă terifiantă la Viareggio: femeie jefuită, târâtă pe asfalt de tâlhar, printre mașini care treceau în viteză. Un tâlhar a încercat să smulgă geanta unei femei în vârstă și, în fața rezistenței femeii, a trântit-o la pământ și a târât-o câțiva metri în mijlocul străzii, printre mașini parcate și una în tranzit în acel moment.
>>> Varese, femeie condamnată după ce a lovit o casieră la supermarket: ”Se uita prea mult la soțul meu!”

Scenă terifiantă la Viareggio: femeie jefuită, târâtă pe asfalt de tâlhar

Aceasta este scena șocantă care a avut loc luni seara târziu, puțin după ora 22.30, în centrul orașului Viareggio, pe o stradă nu departe de Passeggiata. O cameră de supraveghere video privată a înregistrat incidentul: imaginile au fost apoi relansate pe rețelele de socializare, devenind în scurt timp virale.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, se plimba împreună cu soțul ei când, dintr-o dată, un bărbat cu o constituție destul de robustă a atacat-o: bătrâna a încercat să nu-i dea drumul la geantă, iar bătăușul a aruncat-o la pământ, reușind în cele din urmă să-și atingă intențiile înainte de a fugi.
>>> Un italian a găsit în pereții casei un miliard de lire în bonuri poștale, cât valorează acum ”comoara”

Consilierul municipal de minoritate Alessandro Santini, în numele grupului Viareggio Lega di Viareggio, lansează o demonstrație de securitate care ar putea avea loc sâmbătă, 24 iunie: „Orașul”, spune el, „nu poate sta deoparte și privi, nu putem permite acest lucru. Îi crede cineva cu adevărat pe cei care susțin că delincvența și criminalitatea sunt în scădere? Oamenii nu denunță pentru că legea nu îi protejează”.

Santini a readus în discuție apoi o recentă dublă „spargere și furt” de la un magazin, ”Caos” al Silviei Bini din Passeggiata: „Este normal”, spune exponentul Lega Nord, „că au spart magazinul de două ori în zece zile? Noaptea, delincvenții au mână liberă: forțele de poliție sunt puține, vigilenții nu sunt acolo, în șase minute jefuiesc magazinele, pe stradă jefuiesc femei și bătrâni, aruncându-i la pământ. Și vor să ne facă să vedem că infracționalitatea este în scădere?”.

Puteți viziona video aici: corrierefiorentino.corriere.it/video

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Autocar cu copii din România jefuit la ieșire din Torino

Autocar cu copii din România jefuit la ieșire din Torino, pagubă de 20.000 de euro: ”Faimoșii carabinieri vin după 3 ore”

povestea îngrijitoare trei facultăți

Italia, povestea unei îngrijitoare, absolventă a mai multe facultăți: ”Aveam nevoie să muncesc pentru a trăi”