in

Silvio Berlusconi, internat din nou la spital, datorită sechelelor după COVID-19

Silvio Berlusconi (84 de ani) se confruntă cu grave probleme de sănătate. În noaptea de luni spre marți, italianul a fost din nou internat în spital, la doar zece zile de când a fost externat din aceeași unitate sanitară, informează surse din partidul Forza Italia.

Berlusconi a fost externat din același spital, San Raffaele din Milano în data de 1 mai, după ce s-a aflat sub îngrijirea medicilor timp de trei săptămâni. Fostul premier al Italiei a ajuns din nou la San Raffaele pentru a se trata în urma unor sechele COVID-19, boală pe care a contractat-o în luna septembrie. 

În ultimele luni, Berlusconi a fost internat în spital de mai multe ori. În martie, pentru a efectua mai multe controale, în februarie a petrecut o noapte în spital după ce a căzut, în ianuarie a ajuns sub supravegherea medicilor în urma unor probleme de aritmie cardiacă, iar în septembrie anul trecut a fost transportat de urgență după ce a fost infectat cu SARS-COV-2

De asemenea, în 2016, Berlusconi a avut o operație pe cord deschis. Problemele cardiace ale lui Silvio Berlusconi sunt cunoscute de aproape două decenii. În 2006 i s-a montat la inimă un stent lui Berlusconi. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tâlharul gay: Românul se oferea pe internet altor bărbați, iar la întâlnire îi jefuia. Arestat la Verona

anticorpi covid

Cât timp rămân în sânge anticorpii împotriva COVID-19? Explicațiile cercetătorilor italieni