in

Tâlharul gay: Românul se oferea pe internet altor bărbați, iar la întâlnire îi jefuia. Arestat la Verona

S-au cunoscut cu câteva săptămâni înainte pe site-ul „bakeka dating”, după care profesionistul de 50 de ani din Verona i-a cerut o întâlnire la el acasă, în seara zilei de 3 februarie, pentru o întâlnire care avea ca scop contactul sexual.

Bărbatul, un infractor în vârstă de 29 de ani, de origine română, se prefăcuse că acceptă invitația, dar, ajuns la întâlnire într-un apartament din zona Borgo Roma, l-a jefuit pe italian, scrie Il Gazzettino.

Tânărul, de fapt, în loc să aibă intenții romantice, fluturând o sticlă și un cuțit, l-a amenințat pe italian și l-a jefuit de 250 de euro, un ceas Casio, un rucsac Jordan, o geantă Gucci, două telefoane mobile și un laptop.

Torino, un român GELOS își maltrata partenerul transsexual și își hărțuia amantul gay, ce pedeapsă cer procurorii

Înainte de a fugi, românul a ameninat victima să nu denunțe incidentul. Cu toate acestea, victima a anunțat imediat poliția, care a deschis o anchetă.

Agenții au analizat imaginile video de la camerele de supraveghere din imobil, iar investigații ulterioare pe chat-ul întâlnirilor a făcut posibilă urmărirea datelor utile pentru obținerea numărului de telefon utilizat de infractor, identificat ulterior pentru PLA, un cetățean român născut în 1992 cu numeroase antecedente pentru tâlhărie și domiciliat de ceva timp în Verona.

Inscripții rasiste cu svastica la Viareggio contra românilor și homosexualilor

La sfârșit, victima a efectuat identificarea fotografică prin recunoașterea P.L.A. autorul jafului împotriva lui.

Sâmbătă 8 mai, în timp ce ajungea la domiciliul unei rude din San Giovanni Lupatoto, criminalul a fost arestat de agenți și dus la închisoare.

Prostituţie masculină în Italia, șantajați în România. ”Le era teamă că cei din țară vor afla cu ce se ocupă în Italia”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, tânără în vârstă de 19 ani, cu părinți originari din România, ar putea fi Denise Pipitone, dispărută din fața casei în vara anului 2004

Silvio Berlusconi, internat din nou la spital, datorită sechelelor după COVID-19