in

Italia, tânără în vârstă de 19 ani, cu părinți originari din România, ar putea fi Denise Pipitone, dispărută din fața casei în vara anului 2004

O româncă de 19 ani care trăieşte în Scalea, Cosenza, ar putea fi Denise Pipitone, fata dispărută din faţa casei în 2004, din Sicilia, când avea aproape 4 ani. O cheamă Denise, are origini româneşti şi vârsta de 19 ani.

Tânăra din Scalea, provincia italiană Cosenza, a dat tonul unei noi anchete, în condiţiile în care există asemănări cu Denise Pipitone, o fetiţă dispărută în septembrie 2004, din Mazara del Vallo, Sicilia, conform agenţiei ANSA.

O coafeză din Scalea le-a trimis un mesaj poliţiştilor în care a povestit cât de tare seamănă tânăra cu Denise Pipitone, dar şi că datele româncei ar coincide cu cele ale fetiţei dispărute. De aici, Parchetul din Marsala le-a cerut carabinierilor să facă primele cercetări.

Potrivit „La Repubblica”, tânăra de etnie romă a fost audiată luni ore în şir, însă cercetările se desfăşoară în confidenţialitate maximă. Surse au spus doar că românca nu a evitat întrebările. Ea le-a povestit anchetatorilor viaţa sa, povestea sa, a indicat cine îi sunt părinţii şi cum să-i găsească.

Conform unor zvonuri, ea ar fi declarat că avea 19 ani, ceea ce ar exclude că este copilul dispărut, care azi ar trebui să aibă 21 de ani. Rămâne la latitudinea magistraţilor din Marsala dacă vor avea suficiente elementele ca să compare ADN-urile.

Denise Pipitone a dispărut la 1 septembrie 2004 în Mazara del Vallo (Trapani) în timp ce se juca pe stradă cu verişorii ei, lângă casa bunicii şi a mătuşii materne. A fost văzută pentru ultima dată la ora 11.45 de către o mătuşă, în timp ce se juca pe trotuar. Alarma a fost dată în aceeaşi zi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
copil ucis

Copil de doi ani, omorât în bătaie. Propria mamă l-ar fi dat cu capul de pereţi şi muşcat până l-a lăsat fără suflare

Tâlharul gay: Românul se oferea pe internet altor bărbați, iar la întâlnire îi jefuia. Arestat la Verona