in

Copil de doi ani, omorât în bătaie. Propria mamă l-ar fi dat cu capul de pereţi şi muşcat până l-a lăsat fără suflare

Un copil de 2 ani şi 5 luni din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău, a fost omorât în bătaie, principala suspectă fiind propria mamă, o tânără de 27 de ani. Aceasta a declarat iniţial că micuţul ar fi căzut din pat, iar apoi că unul dintre fraţii mai mari l-ar fi bătut. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, pentru efectuarea unei expertize neuropsihiatrice, transmite News.ro

Tragedia a avut loc pe 1 februarie 2021, însă fapta a fost tratată de anchetatori ca moarte suspectă până când au ieşit la iveală detalii înfiorătoare din acest episod. Într-o clipă de furie, Georgiana D. şi-ar fi bătut copilul până l-a lăsat fără suflare. Băieţelul fusese lăsat în cameră cu doi fraţi mai mari, un băiat de 4 şi o fată de 11 ani. Iniţial, femeia a declarat că micuţul s-a autoaccidentat când se juca cu fraţii mai mari.

„Sărea în pat şi a căzut pe podea”, le-a spus tânăra poliţiştilor şi rudelor. Cadrele medicale solicitate să-l preia pe băiatul plin de sânge au găsit victima în stop cardio-respirator, în faţa porţii, unde s-au chinuit mai bine de o oră să-l resusciteze. Efortul a fost însă în zadar.  

Rezultatele necropsiei au sosit cu o întârziere de peste două luni, iar acestea au indicat că moartea micuţului a fost violentă, cu hemoragie intra-craniană. Pe corp, el avea mai multe urme lăsate de muşcături.  Bănuielile procurorilor s-au adeverit atunci când feţiţa de 11 ani a rupt tăcerea, în cadrul audierilor care au avut loc în centrul de plasament în care este internată, scrie Adevărul.   

Mai mult, copilul avea muşcături pe tot corpul. Mama micuţului ar fi declarat că l-a muşcat pe copil ca să-şi revină. Femeia nu a fost încă arestată, fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

În urma probelor deţinute, dar şi a mărturiei fetei de 11 ani, buzoianca a fost internată în vederea unei expertize neuropsihiatrice la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca. Aici a fost supusă unei expertize, iar procurorii aşteaptă raportul medicilor în funcţie de care vor continua ancheta. De altfel, surse din rândul anchetatorilor susţin că, în timpul expertizei, femeia ar fi dat unele date despre cele întâmplate cu copilul ei, pe care l-ar fi bătut şi l-ar fi dat cu capul de pereţi, până l-a ucis.

Potrivit localnicilor din Pogoanele, copiii au taţi diferiţi, iar băieţelul decedat ar fi fost născut când concubinul tinerei era plecat din ţară. Bărbatul s-ar fi obişnuit cu ideea, dar scandalurile se ţineau lanţ în familie din această cauză. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care tânăra intrase în depresie şi se răzbuna periodic pe copil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sezze, român aproape omorât în bătaie de doi tineri italieni. «Au făcut-o din plictiseală»

Italia, tânără în vârstă de 19 ani, cu părinți originari din România, ar putea fi Denise Pipitone, dispărută din fața casei în vara anului 2004