in

Șoc în Italia, cum gândesc tinerii: „Covid ucide doar bătrânii. Bunicii mei? Să moară și ei» – VIDEO

Doar bătrânii mor de Covid, dar cui îi mai pasă de bunici? „Dacă trebuie să moară, să moară”. Așa a spus o fată intervievată în timpul unei emisiuni „Dritto e Rovescio”, realizată de Paolo Del Debbio difuzată pe Rete 4: în timpul unui reportaj care avea ca subiect restricțiile și dificultățile cluburilor de noapte, corespondentul emisiunii a cerut unui părere unor tineri, probabil în fața unui bar la Roma.

Iar interlocutoarea este tocmai o fată, care folosește cuvinte șocante: „Câți ani au oamenii care mor de Covid? – se întreabă ea – eu zic că, în orice caz, tinerii de vârsta mea nu mor de Covid, dar nici tatăl meu, care are 50 de ani. Bătrânii mor: în acest moment vă spun adevărul, țin foarte mult la bunici, dar dacă trebuie să moară, să moară».

Urmăriți mai jos video:

Videoclipul, postat pe Twitter, a stârnit discuții: mulți și-au exprimat indignarea față de cuvintele fetei, acuzată că are puțină empatie. „Ce societate consumistă și materialistă. Fără empatie și discursuri superficiale. Halucinant, mă faceți să mă simt rușinat de generația mea!», scrie o fată.

„Știi câți tineri cred așa? – întreabă altul – Și știi de ce? Simplu: nu sunt interesați despre ce se întâmplă în lume. Și nu le pasă să obțină informații ».

Și alte comentarii: „Mulți vârstnici de astăzi au făcut sacrificii de neimaginat pentru a-i oferi un aperitiv acestei cretine”. „Aceasta, pentru a face un aperitiv, și-ar îngropa întreaga familie”, scrie un altul. „Cât de dezgustător, mi-aș fi dat viața pentru bunicii mei. Ce dezgustător! », adaugă un alt utilizator. „Ce amărăciune să auzi o tânără vorbind despre bunicii ei așa, ce egoism”, a fost comentariul unei femei, potrivit Il Messaggero.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
italia

Italia anunţă relaxarea condiţiilor de intrare în ţară. «Avem în vedere accesul turiștilor din țările cu nivel ridicat de vaccinare»

Paștele Blajinilor, sărbătorit de credincioșii ortodocși în Udine în prezența Mitropolitului Italiei: ”Credința e universală și toți trebuie să credem în ceva”