in

Șofer italian de 52 de ani, rămas fără serviciu, nu vrea să se vaccineze: ”Plec în România”

Șofer italian de 52 de ani, rămas fără serviciu, nu vrea să se vaccineze. Se gândește să plece din Italia: ”Dacă asta ar continua, aș putea pleca și din Italia, poate în Croația sau România”.

Michele Mancini este un simbol al antivacciniştilor din Italia. Bărbatul, şofer de profesie, a rămas fără loc de muncă după ce a refuzat să se vaccineze.

Şi pentru că nu are de gând să facă acest pas, nu-şi mai găseşte un job de mai bine de trei luni. 

„În opinia mea, decretul guvernamental este neconstituțional. Nu sunt un împotriva vaccinului, dar cred că nu este legal să forțezi pe cineva să se vaccineze. Am creier și pot decide ce să fac cu viața mea”, a declarat bărbatul pentru Corriere della Sera, citat de ObservatorTV.

Șofer italian de 52 de ani, rămas fără serviciu, nu vrea să se vaccineze

Șofer italian rămas fără serviciu, nu vrea să se vaccineze

El spune că a luat decizia de a nu se vaccina pe 15 octombrie anul trecut şi a luat-o în cunoştinţă de cauză.

Ştia care vor fi repercusiunile. Faptul că a fost dat afară de firma la care lucra şi nu îşi găseşte un alt loc de muncă de mai bine de trei luni nu l-a descurajat. Dimpotriva, l-a îndârjit şi mai tare.

Michele Mancini a mai precizat că economiile strânse de-a lungul timpului l-au ajutat să supravieţuiască. Până acum, fără prea mari probleme. Pentru viitor, dacă situaţia din Italia nu se va îmbunătăţi, italianul se gândeşte să vină în România.

„Am fost un mare economisitor și pentru moment supraviețuiesc. Eu și soția mea am convenit de comun acord să nu ne supunem. E oobligație care, în opinia mea, este incorectă și ilegală. Dacă asta ar continua, aș putea pleca și din Italia, poate în Croația sau România”, a declarat Mancini pentru Corriere della Sera.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]

La doar 17 ani, campion la înot și component al lotului național al Italiei, a murit de COVID-19

Voiau să ajungă în Italia ascunși în camioane

Voiau să ajungă în Italia ascunși în camioane, 15 afgani prinși la Vama Nădlac