in

Voiau să ajungă în Italia ascunși în camioane, 15 afgani prinși la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului  de  Trecere al  Frontierei  Nădlac II au depistat cincisprezece cetățeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Erau ascunşi în două automarfare care transportau diverse bunuri în Italia.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au efectuat pe sensul de ieșire din țară, controlul amănunțit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetățeni români.

Sute de mii de euro obținuți de un român în Italia, din vânzări fictive de mașini

Voiau să ajungă în Italia ascunși în camioane

Voiau să ajungă în Italia ascunși în camioane

Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, placaje MDF și jante auto pentru diferite firme din Italia.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra compartimentelor pentru marfă al mijloacelor de transport, în interior, au fost descoperiţi, ascunşi, cincisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan. Majoritatea dintre aceştia erau solicitanţi de azil în ţara noastră.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale. La finalizare vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Șofer italian de 52 de ani, rămas fără serviciu, nu vrea să se vaccineze

Șofer italian de 52 de ani, rămas fără serviciu, nu vrea să se vaccineze: ”Plec în România”

ROMAN DESPAGUBIRI SPITAL PERUGIA

Despăgubire record în Italia pentru familia unui român, daune pentru malpraxis: 650.000 de euro