in

Spargere la Mestre, tâlhari români și italieni prinși după o urmărire

Carabinierii au observat o mașină suspectă care circula în apropiere de Casinò din Ca’ Noghera și au preferat să aștepte. I-au ținut sub supraveghere pe cei trei bărbații de la bordul mașinii Mazda așteptând să fie siguri că îi vor prinde în flagrant. Și au făcut bine, fiindcă cei trei, un italian și doi români, toți cu antecedente penale, s-au îndreptat către obiectivul lor: o magazie care este folosită ca depozit de Casinò.

La ieșirea românilor din depozit, militarii din Mestre, împreună cu personalul în civil de la secția de investigații din Venezia, au blocat mașina după o scurtă urmărire.

În interiorul mașinii au găsit prada: cinci televizoare, cabluri din cupru și sticle cu băuturi alcoolice.

Toate bunuri tocmai furate din depozit de banda de hoți care nu și-a dat seama că are forțele de ordine pe urme. Cei trei au fost arestați și a fost efectuată o percheziție domiciliară, pe timpul căreia au fost găsite și alte bunuri furate.

Este vorba de un italian, Teodoro Iaia, de 43 de ani, pugliez rezident la Mestre, și de doi români, Constantin Grosu, de 50 de ani, și Ion Oprica, de 47.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crucea Roşie Italiană mulţumeşte comunităţii româneşti din Toscana

Mica prințesă: Fiica unei cerșetoare române din Napoli a fost adoptată de Prințesa Beatrice de Bourbon a celor Două Sicilii