in

Italia, tânăr de 19 ani s-a aruncat sub trenul cu care călătorea mama lui. „Să sperăm că nu este fiul meu”

Italia, tânăr de 19 ani s-a aruncat sub trenul cu care călătorea mama lui . „Să sperăm că nu este fiul meu”. Cu puțin timp înainte de a comite gestul extrem, băiatul de 19 ani a început să povestească într-un story pe Instagram despre moartea sa, ultimele lui ore de viață, scrie ObservatorNews.

Era în gara din Carmagnola, lângă Torino. Băiatul i-a luat la înjurături pe conductorii unui tren, care l-au dat jos din vagon pentru că nu avea bilet. Câteva minute mai târziu, Giulio s-a aruncat sub garnitura în care călătorea mama lui. Ea se întorcea acasă de la Torino, într-un vagon plin de navetiști.

„De acum înainte nu voi mai ieși din casă pentru simplul moritv că nu știu să mă fac respectat”, scria băiatul în ultimul story postat pe rețeaua de socializare, înainte de gestul extrem.

Tânăr de 19 ani s-a aruncat sub trenul cu care mama lui călătorea

Unii martori prezenți la locul tragediei spun că l-au văzut pe băiat apropiindu-se de șine cu un mers lent, dar hotărât, cu telefonul mobil în mână. Apoi, a așteptat trenul cu numărul 3313, care a plecat din Torino la ora 16.45.

Nenorocirea s-a produs la ora 18.00, iar printre călători se afla și mama tânărului. 

„Să sperăm că nu este fiul meu”, ar fi spus femeie, potrivit La Stampa.

Știa că fiul ei o așteaptă în gară, pentru că vorbise cu el la telefon cu puțin timp înainte. 

Din păcate, fricile femeii s-au adeverit. Și-a recunoscut băiatul, dezvăluind anchetatorilor problemele psihice de care acesta suferea. Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz. Au confiscat telefonul băiatului și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 2.8]
katiei i s-a facut rau dupa vaccin

I s-a făcut rău după vaccin, Katia moare la vârsta de 14 ani. Furia familiei: „Vrem adevărul”

conditii de calatorie în România

Condiții de călătorie spre România, schimbările introduse de la 1 februarie 2022