Menu
in

Tânără de 25 de ani a murit fulgerător în timp ce se distra într-un club din Latina. ”Nu a fost nici drogată, nici beată”

Știri ItaliaTânără de 25 de ani a murit fulgerător în timp ce se distra într-un club din Latina. ”Nu a fost nici drogată, nici beată”.

O tânără în vârstă de 25 de ani, rezidentă în Aprilia, a murit noaptea trecută, în jurul orei 1.30, în timp ce se afla în discoteca El Paso din Via Missiroli din Latina, scrie Corriere della Sera.

La fața locului s-au deplasat carabinierii din Latina și serviciile sanitare ale 118, care au constatat decesul din cauza unui stop cardiac. Procuratura a dispus efectuarea unei autopsii pentru a stabili cauza morții. Ancheta este în curs de desfășurare. Femeia în vârstă de 25 de ani era mama unei fetițe și a unui băiețel.

Citiți și: Incident teribil la Riccione: două surori, de 15 și 16 ani, spulberate de tren în gară, rămășițele împrăștiate pe aproximativ 700 de metri

Tânără de 25 de ani a murit fulgerător

Victima se numește Francesca Testana și lasă în urmă doi copii: un băiat și o fată. Tragedia a avut loc la scurt timp după ora unu dimineața. Francesca, aflată în compania unor prieteni din Aprilia, dansa când s-a prăbușit brusc la pământ și și-a pierdut cunoștința.

”A fost un episod fulgerător”, povestesc prietenii ei din clubul El Paso, ”a căzut în timp ce dansa pe scenă. Am făcut tot ce am putut pentru a o resuscita și am sunat imediat la serviciile de urgență 118”.

Elisa, sora ei, îi dezminte pe cei care au speculat că moartea ar fi avut legătură cu abuzul de alcool sau de droguri. Într-o postare, ea a scris: ”Sora mea Francesca nu a fost nici drogată, nici beată, i s-a făcut rău într-un pub. Pentru că da, și mamele pot ieși în oraș. Cer liniște și respect pentru familia mea care este acum devastată”.

Deoarece Francesca trebuia să aibă grijă de doi copii mici, și-a abandonat toate angajamentele și s-a dedicat în întregime familiei sale. Miercuri seară, după ce ieșise dintr-o perioadă de carantină acasă, a decis să își urmeze sora și prietenii la club.

În momentul îmbolnăvirii sale, în cameră se aflau o asistentă și un medic care au venit imediat în ajutorul fetei. I-au administrat masaj cardiac și au încercat să o resusciteze. Dar a fost inutil.

”În 25 de ani, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată”

Între timp, au sosit serviciile de urgență 118, care timp de o jumătate de oră au încercat să-i repornească inima Francescăi cu masaje și cu un defibrilator. Dar nu a fost de nici un folos. În cameră se afla și sora Francescăi, care, consternată, a asistat la operațiile medicilor și apoi și-a sunat părinții, care au sosit la scurt timp în Latina din Aprilia.

”În 25 de ani, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată”, spune proprietarul restaurantului: ”A fost o nenorocire pe care nu ne-am fi putut-o imagina niciodată. Am făcut tot ce am putut pentru a ajuta, dar, din păcate, toate eforturile noastre au fost în zadar”.

Clubul este foarte cunoscut în Latina, unde sute de tineri se adună (în aer liber) în fiecare seară. Miercurea este o seară specială, pentru că se dansează în grup. Iar Francesca dansa cu prietenii ei când s-a prăbușit moartă.

În special, prietenii au relatat că Francesca nici măcar nu băuse pe parcursul întregii seri. Tocmai ieșise din carantina Covid: vineri, fusese supusă unui tampon și, după zece zile petrecute acasă, a ieșit negativ. Iar miercuri seară, ieșise pentru a se întoarce la o „viață normală”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.1]
Exit mobile version