in

Terni, un deținut român își bate un cui în cap și amenință medicul închisorii

Terni, un deținut român își bate un cui în cap – O zi de nebunie la închisoarea Vocabolo Sabbione din Terni. Denunțul vine de la Sindicatul Autonom al Poliției Penitenciare SAPPE, care cere Ministerului Justiției și DAP „intervenții urgente până nu este prea târziu” .
>>> Citește și: Video șoc în Italia, deținuți bătuți cu pumnii și bastoanele, în urma unui protest

Terni, un deținut român își bate un cui în cap

După cum a explicat secretarul național pentru Umbria, Fabrizio Bonino, „ieri încă un act de violență în infirmeria locală a penitenciarului Sabbione. Dimineața târziu, același deținut de origine română care atacase medicul de gardă cu o zi înainte, a fost chemat la infirmerie pentru a efectua o vizită solicitată de acesta, deoarece a declarat că este în greva foamei și că are un leziune a sprâncenelor și un dinte rupt. Odată ajuns în infirmerie, nimic din toate acestea nu a fost găsit de medicul care îl vizita.

Totuși, medicul, o femeie, a remarcat că deținutul avea un corp străin în gură, probabil o lamă de ras. Chiar în momentul în care medicul i-a pus în vedere deținutului că ceea ce a declarat acesta este irelevant, acesta din urmă, țipând, a amenințat-o pe ea și familia ei cu moartea, cu referire în special la fiul mai mic despre a cărui existență, evident, știa.

Cu greu și numai cu intervenția ofițerilor de la infirmerilor, a fost dus de acolo, s-a putut înlătura acestuia, făcând astfel zona sanitară sigură. Ulterior, la aproximativ 15.30, același deținut a ajuns din nou la infirmerie cu un cui bătut în cap”, a declarat Bonino, citat de terniinrete.it.
>>> Citește și: Deținut român de 26 de ani, găsit mort în celula sa din închisoarea din Viterbo

„Situația degenerează zi de zi în închisoarea de la Terni, unde, din păcate, deținuții cred că pot face ce vor, fără măcar teama de a fi urmăriți disciplinar. Între timp, cadrele Poliției Penitenciare se confruntă cu situații inimaginabile și sunt de serviciu până târziu (cum s-a întâmplat ieri) pentru a asista la scene de gherilă internă desfășurate de subiecți nepedepsiți! Acest tip de management al deținuților nu poate și nu trebuie să continue”, a mai spus sindicalistul.

>>> Citește și: Italia repatriază în masă deținuții români. „Nu va mai fi nevoie de acordul lor”. Ce vrea să facă guvernul italian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Lovit de stop cardiac în stația de autobuz

Stop cardiac în stația de autobuz, român de 48 de ani moare la Piacenza

Scenă teribilă femeie sfâșiată

Scenă teribilă la Imperia, femeie sfâșiată mortal de rottweilerul fratelui ei, câinele a fost împușcat de carabinieri