in

Topul supermarketurilor din Italia, unde preferă italienii să-și facă cumpărăturile

Topul supermarketurilor din Italia, unde preferă italienii să-și facă cumpărăturile. Altroconsumo a decis să evalueze nivelul de satisfacție al tuturor clienților de supermarketuri. Asociația a întocmit o listă a supermarketurilor preferate de italieni ținând cont de gradul de satisfacție al consumatorilor pentru trei tipuri diferite de magazine: supermarketurile, care sunt cele mai mici și au în principal cele mai puține produse, discounterii și, în cele din urmă, mărcile locale.
>>> ”Permisul de conducere anulat pe viață” apare în noul cod rutier italian, există și o surpriză urâtă la amenzi

Topul supermarketurilor din Italia, unde preferă italienii să-și facă cumpărăturile

Clasamentul a fost realizat ținând cont de răspunsurile a aproximativ 9834 de membri. În ceea ce privește supermarketurile, pe podium se află Esselunga și Ipercoop, urmate imediat de Naturasì, Coop și Interspar.

În plus, toate aceste lanțuri de magazine excelează și în clasamentul publicat cu ocazia sondajului de prețuri din septembrie anul trecut. Esselunga, de exemplu, s-a clasat pe locul 80, urmată de Ipercoop cu 79, Naturasì cu 78 și apoi Coop și Interspar cu 76 și 75.

Supermarketurile de discount

În ceea ce privește discounterii, în fruntea clasamentului se află Eurospin și Aldi, ambele cu un grad de satisfacție generală de 78% și, prin urmare, pe prima treaptă a podiumului la egalitate. Imediat sub ei se află Todis, Lidl și MD Discount, de asemenea la egalitate cu 75% preferințe.

Pentru categoria lor, clienții le apreciază în principal pentru prețuri, dar le plac și produsele. Din acest punct de vedere, toți discounterii menționați mai sus au un rating foarte bun, cu excepția Tuodì, IN’s și Prix cu calificativul bine.

Trecând apoi la lanțurile locale, avem în primul rând Supermarketurile Visotto cu un grad de satisfacție generală de 80%, apoi avem mărcile romane Pewex și CTS Supermarkets, urmate de Iperlando cu 79% și Tosano, Martinelli, Rossetto, Vg-Il viaggiator goloso și Dem, toate la egalitate cu 78% de preferințe.

sursa: nanopress.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un gorjean a recunoscut că și-a cumpărat permisul auto cu 2.000 de euro din Italia

Pesaro, un român și-a pierdut ambele mâini după o explozie în podul locuinței sale

Explozie într-o mansardă din provincia Pesaro, un român de 37 de ani a rămas fără ambele mâini: ipoteza unei bombe