in

Un gorjean a recunoscut că și-a cumpărat permisul auto cu 2.000 de euro din Italia

Și-a cumpărat permisul auto din Italia – Un bărbat, de 32 de ani, din Godinești, Gorj, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673. Acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
>>> L’Aquila, român prins la examenul auto cu o mini-cameră video: arestat

Și-a cumpărat permisul auto din Italia

Bărbatul a prezentat organelor de poliție un document care părea eliberat de autoritățile italiene. Bărbatul a declarat că documentul a fost achiziționat din Italia, în urmă cu doi ani, contra sumei de 2.000 de euro.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals, potrivit IPJ Gorj, scrie gds.ro.
>>> ”Permisul de conducere anulat pe viață” apare în noul cod rutier italian, există și o surpriză urâtă la amenzi

Conducere fără permis și uz de fals

Pentru aceste faăte, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals. Ce pedeapsă riscă persoana respectivă.

Conf. art. 335 din noul cod penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

În legătură cu uzul de fals, art. 323 prevede că folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, când înscrisul este sub semnătură privată.
>>> Accident mortal la Ginosa: românul de 30 de ani nu avea permis, mașina era fără asigurare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Tragedie Napoli bărbat împușcat nora ginerele

Tragedie lângă Napoli, un bărbat și-a împușcat nora și ginerele, convins că cei doi aveau o relație amoroasă

Topul supermarketurilor Italia preferă italienii

Topul supermarketurilor din Italia, unde preferă italienii să-și facă cumpărăturile