in

Tragedie lângă Napoli, un bărbat și-a împușcat nora și ginerele, convins că cei doi aveau o relație amoroasă

ItaliaTragedie lângă Napoli, un bărbat și-a împușcat nora și ginerele. O dublă crimă în mediul familial a șocat ieri dimineață Sant’Antimo, un oraș de la periferia orașului Napoli. Au murit, împușcați, Luigi Cammisa, în vârstă de 29 de ani, și Maria Brigida Pesacane, în vârstă de 24 de ani, cumnați. Încă de la primele cercetări, suspiciunile s-au concentrat asupra socrului celor două victime, Raffaele Caiazzo, în vârstă de 44 de ani.

Bărbatul, care a fost căutat cu ajutorul unui elicopter, s-a predat la câteva ore după crimă la cazarma carabinierilor din Gricignano d’Aversa.
>>> Ceartă pentru chiria neplătită: Român proprietar al unei case din Monza, ucis de chiriașul său

Tragedie lângă Napoli, un bărbat și-a împușcat nora și ginerele

Ipoteza care se avansează, în reconstituirea unui posibil mobil, este că bărbatul a acuzat-o pe soția fiului și pe soțul fiicei sale că aveau o relație, pentru care existau deja numeroase certuri în familie. Cele două victime au fost ucise în locuri diferite.

Carabinierii din compania Giugliano au intervenit mai întâi în Piazzetta Sant’Antonio, după ce au primit o sesizare de focuri de armă. Pe jos se afla cadavrul lui Cammisa, lovit de mai multe gloanțe.

În timp ce anchetatorii securizau zona, investigația rapidă i-a împins în interiorul unui apartament din Via Caruso, o stradă îngustă și izolată, unde există doar clădiri joase, la numărul 17. În apartament au găsit un alt cadavru, de data aceasta era o femeie: Maria Brigida Pesacane fusese ucisă în fața copiilor ei de doi și patru ani.

Răzbunare pentru o presupusă aventură între cei doi

După ce a fost descoperită dubla crimă și au fost audiate primele mărturii în Sant’Antimo, a fost lansată o vânătoare de oameni de către poliție, care a folosit și un elicopter. Cercul a fost închis în câteva ore în jurul figurii lui Raffaele Caiazzo, 44 de ani, socrul ambelor victime și indicat de anchetatori ca fiind autorul material al dublului asasinat.

Investigațiile – desfășurate de carabinieri și coordonate de Procuratura din Napoli Nord – au luat imediat urma unui mobil familial și a unei răzbunări pentru o presupusă aventură între cei doi. Au fost ascultate mai multe persoane prezente la locul faptei, care au furnizat elemente care, analizate de anchetatori și procurori, au permis încadrarea contextului în scurt timp.

Între timp, poliția a trebuit să depună eforturi pentru a ține la distanță în special membrii familiei și cunoscuții lui Cammisa.

sursa: napoli.corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
Un român a intrat cu camionul într-un șantier pe autostradă

Dezastru pe autostradă la Chieti, un român a intrat cu camionul în viteză într-un șantier, 1 mort și 8 răniți – VIDEO

Un gorjean a recunoscut că și-a cumpărat permisul auto cu 2.000 de euro din Italia