in

Dezastru pe autostradă la Chieti, un român a intrat cu camionul în viteză într-un șantier, 1 mort și 8 răniți – VIDEO

Un român a intrat cu camionul într-un șantier pe autostradă – un mort și 8 răniți. Victima este șoferul camionului, un român de 45 de ani. Fiul lui, care se afla cu el în cabină a suferit doar răni. Unul dintre muncitorii șantierului stradal este în stare gravă. Autostrade per l’Italia spune că lucrările era semnalate corespunzător. Video la sfârșitul articolului.
>>> VIDEO șoc: Un român a căzut cu camionul de pe viaduct de la 20 metri înălțime, pe autostrada A6 din Italia

A intrat cu camionul într-un șantier pe autostradă

Șoferul de camion mort, fiul său internat și 7 muncitori răniți. Acesta este bilanțul accidentului petrecut în timpul nopții pe autostrada A14, în direcția Pescara, între cabinele de taxare Vasto Nord și Val di Sangro, în municipiul Torino di Sangro (provincia Chieti).

Șantierul stradal, conform Autostrade per Italia, era „semnalat în mod corespunzător”. Camionul a intrat în zona în care se desfășurau lucrările, lovind câteva vehicule ale firmei care executau renovarea asfaltului.

Șoferul, un român în vârstă de 45 de ani, a murit: cabina camionului său l-a strivit, fără a-i lăsa ieșire. Fiul lui, care se afla cu el pe autovehiculul greu, a suferit răni ușoare.

Muncitorii aflați la locul de muncă pe șantier au fost răniți și internați în spitalele din Chieti, Vasto și Pescara: condițiile unuia dintre ei, un bărbat de 47 de ani, sunt considerate foarte grave de medici.

La fața locului au intervenit salvatorii de la 118, pompierii și poliția rutieră Vasto Sud, scrie Il Centro.

>>> Un autocar românesc s-a răsturnat pe autostradă în apropiere de Padova: zeci de răniți, o persoană în stare gravă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Investment Day Ediție Web

Tragedie Napoli bărbat împușcat nora ginerele

Tragedie lângă Napoli, un bărbat și-a împușcat nora și ginerele, convins că cei doi aveau o relație amoroasă