in

Torino, amendată cu 10.000 de euro pentru că a făcut sex într-un parc public, partenerul a scăpat cu fuga de poliție

Luaţi de valul pasiunii, un bărbat şi o femeie din Torino au decis să facă sex într-un părculeţ public. Gestul i-a costat scump. Mai mult pe femeie, în vîrstă de 46 de ani, care a fost amendată de poliţie cu 10.000 de euro, după cum scrie cotidianul La Repubblica.

Întâmplarea a avut loc duminica trecută. Cei doi au ales să facă sex într-un mic părculeţ public înconjurat de blocuri. Astfel că, vrând nevrând, mulţi locatari au fost martori, de la balcoane, ai partidei de sex. Cineva a anunţat şi poliţia, nu doar vecinii şi prietenii.

La sosirea oamenilor legii, bărbatul şi-a tras pantalonii şi-a dat bir cu fugiţii. Femeia nu a fost la fel de rapidă şi a încercat să scape minţind că se întinsese puţin pe iarbă.

Confruntată cu declaraţiile martorilor, ea a recunoscut până la urmă şi a povestit toată întâmplarea. Se afla în staţia de autobuz împreună cu bărbatul, cu câţiva ani mai tânăr, când i-a „lovit” pofta de sex. Poftă care o costă foarte scump pe femeia năbădăioasă, pentru că a primit amenda maximă şi trebuie s-o plătească.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Câini înmulțiți într-o curte din Dej, vânduți în Italia cu 1.500 de euro, cu certificate de pedigree false

Imunologul Sergio Romagnani: „Este mai periculos vaccinul AstraZeneca decât virusul, iată pentru cine”