in

Torino, confesiunea unui tânăr român de 22 de ani: ”Fur pentru a-mi cumpăra droguri, deoarece mama nu-mi dă banii mei”

Era ocupația sa din ultima perioadă: fura din mașini. ”Mama mea nu vrea ca eu să am bani pe mână, salariul mi-l ia direct ea. Nu reușesc să mă las de droguri.”, a spus carabinierilor un tânăr român de 22 de ani, în momentul când a fost arestat.

Tânărul este cunoscut ca hoț specializat în furtul din mașini. Carabinierii de la unitatea Torino Barriera Casale l-au prins în flagrant și l-au arestat în zona Largo Tabacchi, luni, în jurul orei 4 dimineața, în timp ce intrase într-o mașină și, la lumina smartphonului, căuta lucruri ce intenționa să le fure. Alarma a fost dată de doi tineri, care au făcut apel la 112.

La percheziție, militarii i-au găsit 63 de euro, în monede, parfumuri, o lanternă, un rucsac, un Ipod, o geacă și alte lucruri mărunte pe care le furase din alte mașini.

Hoțul a recunoscut că mai furase și din alte mașini în acea noapte și i-a dus pe carabinieri în toate locurile unde dăduse ”lovituri”: 8 mașini.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cristina Lefter, pictor român consacrat în Italia, expoziție la Padova într-un monument arhitectural situat în centrul istoric

Diaspora fără pensie specială. Fost plutonier în Armata Română, ajuns cerșetor în Italia. Curăță gratis spațiile verzi din Roma