in

Tragedie în Toscana, două fetițe, de 3 și 14 ani, au murit strivite de un copac prăbușit din cauza unei furtuni

Tragedie într-un camping din Marina di Massa, regiunea Toscana, Italia. Două surori cu vârste de 3 și 14 ani au murit, duminică, strivite de un copac dezrădăcinat de vremea rea, informează Corriere della Sera.

În timpul unei furtuni puternice, un plop de patru metri înălțime s-a prăbușit peste cortul în care se aflau Jannat Lassiri, 3 ani, și sora ei mai mare, Malak, 14 ani. În momentul producerii nefericitului eveniment, care a avut loc în zona de camping Verde Mare, cele două fetițe dormeau. Micuța Jannat Lassiri a murit în timp ce era transportată la spital, iar sora ei a decedat trei ore mai târziu.

Aflată și ea în cort, sora celor două fete, în vârstă de 19 ani, a fost rănită ușor. Părinții fetelor și fratele de 9 ani al acestora, care erau și ei în cortul respectiv, au scăpat teferi. Originară din Maroc, familia implicată în tragedie este rezidentă în provincia Torino și petrecea câteva zile de vacanță în Toscana.

După acest eveniment, părinții celor două fete decedate au decis să doneze organele acestora.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
moldoveancă moştenire

Moștenire de peste un milion de euro, investigată de procurorii italieni. O moldoveancă a primit suma uriaşă

Astăzi se sărbătorește Ziua Limbii Române. Inițiatorul legii, senatorul Viorel Badea: ”E o sărbătoare a unităţii noastre, chiar dacă uneori suntem despărţiţi de mii de kilometri”