in

Tragedie la Agrigento, primarul a proclamat doliu: un copil de 12 ani a murit în timp ce juca baschet la școală

ItaliaTragedie la Agrigento, primarul a proclamat doliu: un copil de 12 ani a murit în timp ce juca baschet la școală. Nefastul eveniment a avut loc aseară în școala „Guarino” din orașul din provincia Agrigento. Copilul a spus că a avut o durere de cap și apoi și-a pierdut cunoștința

El a spus inițial că are o durere de cap, apoi și-a pierdut brusc cunoștința, prăbușindu-se în sala de sport, scrie palermo.corriere.it.

Citiți și: Lecco, și-a omorât soția cu drujba, localnicii sunt stupefiați: ”Și-au petrecut întreaga viață împreună”

Tragedie la Agrigento, primarul a proclamat doliu

Un băiat de 12 ani a murit în timp ce juca baschet la școala ‘Guarino’ din Via Capitano Basile, Favara, în provincia Agrigento. El ar fi fost cuprins de o boală subită. În ciuda intervenției a două ambulanțe 118 și a personalului sanitar care a încercat să-l resusciteze, băiatul de 12 ani a murit.

Parchetul din Agrigento a deschis o anchetă cu privire la acest eveniment dramatic. Procurorul șef interimar Salvatore Vella și procurorul Giulia Sbocchia vor achiziționa, prin intermediul carabinierilor, certificatele de aptitudine a copilului pentru activitatea competițională, care vor fi corelate cu ceea ce va reieși din examinarea autopsiei.

Deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere penală, iar procuratura așteaptă să fie achiziționate primele documente. Corpul copilului se află în prezent la dispoziția autorităților judiciare, la spitalul San Giovanni di Dio din Agrigento.

Primarul, Antonio Palumbo, a proclamat deja doliu în oraș pentru ziua înmormântării. „În numele administrației și al comunității pe care o reprezint”, scrie Palumbo, „îmi exprim apropierea instituțională și personală față de familia băiatului de 12 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Iulian Boț prins în Italia

Liderul unui clan de romi căutat de Justiția română, prins în Italia după o postare pe Facebook

Italia acid în loc de apă sfințită

Italia, acid în loc de apă sfințită, botezul unui copilaș s-ar fi putut transforma într-o tragedie imensă