in

Tragedie lângă Padova: Alina, 36 de ani, moartă într-un incendiu care i-a distrus casa, soțul și doi copii sunt teferi


Tragedie lângă Padova, Italia: Alina, 36 de ani, moartă într-un incendiu care i-a distrus casa, soțul și doi copii au scăpat. ‘Lăsați-mă să-mi văd fiica, lăsați-mă să-mi văd fiica’. Mama Alinei Crenicean, în vârstă de 36 de ani, care a murit în incendiul izbucnit în casa ei din Sant’Urbano, Padova, Italia, plânge de disperare. Soțul Alinei – Michelangelo Negrello, în vârstă de 52 de ani – și cei doi copii mici ai lor au reușit să scape din flăcări, care, însă, nu i-au lăsat femeii nicio șansă, scrie corrieredelveneto.it.

De îndată ce a aflat despre tragedie, mama Alinei s-a grăbit imediat la mica vilă din Sant’Urbano. Alături de ea se aflau și alte rude care, în fața zidurilor casei, acum complet prăbușite, au încercat în zadar să o consoleze, în timp ce aceasta nu înceta să își strige durerea.

Citiți și: Bologna, explodează butelia unei mașini pe gaz natural: răniți, unul este grav, daune mari la benzinărie

Tragedie lângă Padova: Alina, 36 de ani, moartă într-un incendiu

„A lor era o familie model”, spune Piero, un prieten al cuplului: „Alina trăia numai pentru copiii ei, muncea zi și noapte pentru ei, la fel ca și soțul ei”. Femeia era angajată a companiei alimentare Morato Pan D’Este, pentru care a lucrat atât la Villa Estense, cât și la Lendinara, iar bărbatul era muncitor la Isoclima din Este.

„În aproximativ zece ani, reușiseră să renoveze complet această casă, din care acum a rămas foarte puțin, și să își creeze o stabilitate economică care să îi facă să fie senini și să le permită să își întrețină copiii fără prea multe griji”, continuă Piero,

„Cea mai mare grijă a mea acum este pentru cei doi copii ai lor, cărora le-aș da inima: bunicii paterni au murit amândoi cu puțin timp în urmă și nu le va fi ușor să meargă mai departe.

Cum a avut loc tragedia

Este ora 8 într-o dimineață de duminică obișnuită: după ce se trezește, Alina Crenicean coboară în bucătărie pentru a pregăti micul dejun pentru soțul și copiii ei. Apoi, vuietul, explozia, flăcările care izbucnesc, graba disperată a soțului ei de a-i salva pe cei doi copii.

Pentru Alina nu a mai fost nimic de făcut: trupul ei a fost scos din flăcări carbonizat de către pompieri. Cei doi copii, în vârstă de 9 și 3 ani, au fost aduși în siguranță de tatăl lor care, cu ajutorul fratelui său, a reușit să-i coboare pe cei mici de la primul etaj.

Dintr-o primă reconstituire, s-ar părea că în bucătăria casei era plin de gaze care se scurgeau de la o scurgere în conductă: aprinderea aragazului a provocat explozia care a consemnat întreaga casă în flăcări. Fratele lui Michelangelo, care locuia chiar peste drum de căsuță, trebuie să fi auzit vuietul și a traversat în grabă drumul.

Când au sosit serviciile de salvare, tatăl era deja în afara casei cu cei doi copii: pompierii, care sosiseră de la comandamentele din Este, Padova și Rovigo, au început imediat să stingă flăcările și au încercat să o resusciteze pe femeie. Medicul nu a avut de ales decât să o declare moartă.

Între timp, tatăl și copiii au fost examinați de personalul medical. Cel mai mic dintre ei a fost transportat cu elicopterul la Spitalul din Padova, unde și bărbatul, care avea răni și arsuri la picioare, a fost dus la scurt timp; cel mai mare a fost dus la spitalul din Schiavonia di Monselice. Copiii nu au suferit răni, iar în jurul orei 13.00 unele rude se îndreptau deja spre spital pentru a-i lua cu ei acasă; tatăl va trebui să aștepte rezultatele examinărilor și tratamentele ulterioare înainte de a-i putea reîntâlni cu ei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Microlino mașina electrică italiană

Microlino, mașina electrică italiană cu 2 locuri și doar 2,5 metri lungime: de unde se poate cumpăra și cât costă

Piacenza, fetiță română de 6 ani moare de „miocardită fulminantă provocată de gripă”